10 nieuwe Dynajet hogedruktrailers voor Loxam Workx

Blogs -

10 nieuwe Dynajet hogedruktrailers voor Loxam Workx Dirksen en Loxam Workx hebben de jarenlange samenwerking onlangs verder uitgebreid met 10 nieuwe Dynajet 249TH hogedruktrailers. De hoge kwaliteit van de Dynajet hogedruktrailers en de uitmuntende afwerking maken deze hogedruktrailers bijzonder geschikt voor de verhuur. Een bijkomend voordeel is dat deze trailers door hun lage gewicht in de meeste gevallen alleen met een Rijbewijs B gereden mogen worden.

Deze 10 nieuwe hogedruktrailers zijn allen voorzien van het nieuwe HELI ventiel dat het mogelijk maakt om probleemloos met hogedruk op hoogte kunt werken. In overleg met Loxam Workx hebben we gezorgd dat alle trailers speciaal voor hen in de juiste kleuren zijn geproduceerd en bij aflevering direct zijn voorzien van de juiste instructiestickers in de huisstijl van Loxam Workx. De hogedruktrailers zullen door de klanten van Loxam Workx vooral ingezet worden voor gevelreiniging, graffiti verwijderen en algehele schoonmaakwerkzaamheden.

Afgelopen weken zijn wij gestart met de uitlevering van de trailers die daarmee per direct beschikbaar zijn op de diverse vestigingen van Loxam Workx. Wilt u een Dynajet huren? Bel dan met 0900-0605 en vraag naar de beschikbaarheid!

Deel deze pagina
+