30% korting op probleemoplossers schoonmaak

Kent u onze probleemoplossers voor moeilijke bereikbare plaatsen en kleine ruimten al?

Facility Trade Group helpt u graag met het optimaliseren van uw schoonmaakwerkzaamheden. Onze specialisten hebben twee producten geselecteerd waarmee u efficiënter kunt schoonmaken in kleine ruimten en moeilijk te bereiken plekjes. Profiteer tot 1 november 2019 van ons speciale aanbod.

Probleemoplosser : De Caddy Clean Super LiOn

De oplossing voor het makkelijk en snel schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen!

Brutoprijs : € 500,00 (ex.btw)
Aanbieding : € 350,00 (ex.btw)

De Caddy Clean Super LiOn is de kleinste batterij-aangedreven schrobmachine welke is ontwikkeld voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals traptreden, sanitaire ruimten (achter toiletpotten) etc. Voorzien van 2 tegen elkaar in draaiende borstels, watertank en pads. Voor alle moeilijk te bereiken plaatsen, waar handwerk zwaar is en waar machines met een grotere diameter niet ingezet kunnen worden, is er nu één flexibele oplossing: Caddy Clean Super LiOn. Meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding?  Door contact op te nemen met Judith van der Lee of ons hoofdkantoor komen wij samen tot een gewenste oplossing. Judith is te bereiken via de knop aan de rechterzijde van deze pagina.Een beller is sneller : 06 45668382.  Deze actie is geldig tot 1 november 2019. Zolang de voorraad strekt.

 

Probleemoplosser : Easy Scrubber PE300 blauw

De oplossing voor kleine ruimten waar snel en effectief gereinigd moet worden!

Brutoprijs : € 619,78 (ex.btw)
Aanbieding : € 433,85 (ex.btw)

Deze kleine, compacte schrobzuigmachine is ideaal, wendbaar en zeer eenvoudig in gebruik. De Easy Scrubber reinigt vele vloeren met het grootste gemak. Door de excentrische beweging, zeer effectief en geeft formidabele resultaten.Uniek, door iedereen te bedienen!

Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding?  Door contact op te nemen met Judith van der Lee of ons hoofdkantoor komen wij samen tot een gewenste oplossing. Judith is te bereiken via de knop aan de rechterzijde van deze pagina. Een beller is sneller : 06 45668382.  Deze actie is geldig tot 1 november 2019. Zolang de voorraad strekt.

 

Gratis inspectie voor uw schrobzuigmachine !

Goed onderhoud en technische service verlengt de levensduur van uw machines.Alleen dan haalt u het beste uit uw machinepark. Om die reden bieden we al onze relaties de mogelijkheid om uw huidige schrobzuigmachine(s) geheel kosteloos en vrijblijvend te laten inspecteren door één van onze monteurs. Na de inspectie ontvangt u van ons een advies op welke wijze u de kwaliteit van uw machines nog beter kunt borgen.

 

Bent u geïnteresseerd in een inspectie?  

Neem contact op met Rutger Kerkdijk en plan een inspectie in.  Rutger is te bereiken via de knop aan de rechterzijde van deze pagina.

 

 

Onze werkwijze

Facility Trade Group helpt u om de juiste machine voor uw schoonmaakwerkzaamheden in te zetten. Dit doen wij met onze machine specialisten die jaren ervaring hebben in de schoonmaakbranche. Zij helpen u met advies, brengen de juiste offerte uit, demonstreren ter plaatse of nodigen u graag uit in ons moderne Centre of Expertise en bijbehorende vloerentrainingscentrum in ons hoofdkantoor in Apeldoorn om de “feel the expertise” te ervaren.

Na overeenstemming leveren wij onze machines op locatie af en geven wij uw mensen de juiste training om efficiënt en netjes met de schoonmaakmachines om te gaan. Het onderhoud kunt u laten uitvoeren door onze Technische service. Onze monteurs beschikken over de juiste middelen en kennis en zorgen ervoor dat we de kwaliteit van uw machines kunnen borgen. Dat doen we merk-onafhankelijk, zowel preventief als correctief. Voor de optimale service bieden wij ons unieke machineconcept, een flexibele totaaloplossing voor zowel de aanschaf als het onderhoud van uw machines. Meer informatie over ons machineconcept.

 

 

 

Deel deze pagina
+