Actie Multiwashtrailer, Dynajet 350th en Unger Stingray

De kracht van water, profiteer t/m 31 december 2019 van voordeel

Water, efficiëntie, eenvoud en gemak zijn belangrijk voor u als schoonmaakprofessional. Daarom willen wij u kennis laten maken met reinigers waarop wij tot 31 december 2019 extra voordeel geven. Geïnteresseerd? Neem contact op met onze experts.

MULTIWASHTRAILER, streeploos reinigen met een multifunctioneel systeem

Tot 31 december 2019 met extra voordeel. Informeer naar de koop-  en leasemogelijkheden en uw voordeel op maat!

Klik hier voor meer informatie over dit efficiënte en ergonomische systeem.

 

 

 

DYNAJET Hogedruktrailer 350th, nu met extra voordeel

De hogedruktrailers van DYNAJET zijn inzetbaar voor specifieke reinigingstoepassingen zoals gevelreiniging en het verwijderen van graffiti en kauwgom. Financial lease is mogelijk vanaf € 22,00 !

Klik hier voor meer informatie over deze krachtpatser!

 

25% introductiekorting op UNGER STINGRAY

NIEUW! De UNGER STINGRAY is het meest efficiënte binnenreinigingssysteem- zo flexibel als nooit te voren!
De STINGRAY kits zijn te gebruiken met uw eigen glasreiniger. Naast de 25% introductiekorting, doen wij er tot 31 december 2019 een gratis flacon EASYCLEAN Glasreiniger bij.

Klik hier voor meer informatie over dit product.

 

 

Gratis inspectie voor uw schrobzuigmachine!

Goed onderhoud en technische service verlengt de levensduur van uw machines. Alleen dan haalt u het beste uit uw machinepark. Om die reden bieden we al onze relaties de mogelijkheid om uw huidige schrobzuigmachine(s) geheel kosteloos en vrijblijvend te laten inspecteren door één van onze monteurs. Na de inspectie ontvangt u van ons een advies op welke wijze u de kwaliteit van uw machines nog beter kunt borgen. Vraag Rutger of John naar de mogelijkheden van een gratis inspectie !

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze producten of diensten , maar weet u niet welk product geschikt is voor uw werkzaamheden? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+