Anderhalve meter afstand producten

Schoonloopmat met waarschuwing

Beperk de verspreiding van het corona virus en verminder tegelijkertijd de inloop van vuil. De matten zijn te gebruiken in entrees van o.a. hotels, winkels, warenhuizen, scholen, universiteiten, restaurants en supermarkten. Verkrijgbaar in twee maten. Klik hier om te bestellen.
904040 Vloermat ”Houd afstand” rood/zwart 60×90 cm
904050 Vloermat ”Houd afstand” rood/zwart 90×150 cm

 

Split|screen, een multi-inzetbare oplossing

Dit scherm biedt een gastvrije, praktische oplossing  voor de 1,5 meter-samenleving. De optimale bescherming van uw gasten en personeel.

SCREEN12570_0

Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en biedt een luxe uitstraling. Zowel binnen als buiten te gebruiken en geschikt voor onder andere tafels, bureaus en bars. Om de impact op het milieu te beperken is er bij de ontwikkeling van het product zo weinig mogelijk polycarbonaat gebruikt, waarbij het zijn functionaliteit en luxe uitstraling niet verliest. Een bijkomend voordeel is dat het scherm flexibel is; wanneer je er tegenaan loopt buigt deze mee en verplaatst de tafel niet. Met de Split|Screen klemset van 2 stuks kunt u gemakkelijk het scherm monteren aan een bar, tafel, of bureau. Klik hier om te bestellen.

InBetween, lage investering en optimaal rendement

Op een zo veilig mogelijke manier uw gasten weer kunnen verwelkomen in tijden van corona. Dat is het belangrijkste uitgangspunt als alle deuren weer voorzichtig open mogen. U wilt optimaal gebruik kunnen maken van het aantal zitplaatsen in uw onderneming zonder de hele routing en lay-out om te gooien.

 

 

 

 

 

 

De voordelen van het InBetween scherm:

Een veiliger gevoel voor uw gasten en uw medewerkers
Een InBetween scherm is verplaatsbaar en kan tussen en op de tafels geplaatst worden. Het scherm biedt hiermee uw gasten, uw team en uzelf extra geborgenheid en bescherming.
Minimale aanpassing van bestaande routing en lay-out
De InBetween schermen zijn van karton. Daarmee zijn ze praktisch, lichtgewicht en flexibel op te stellen, waardoor u de bestaande routing en lay-out nauwelijks hoeft aan te passen.
Lage investering, optimaal rendement
Dit InBetween biedt u als ondernemer de kans het maximaal aantal zitplaatsen te benutten. Een lage investering met optimaal rendement.

 

 

 

 

  • Het InBetween scherm is een verplaatsbaar tussenscherm van FSC karton en recyclebaar kunststof
  • Het betreft een doorzichtig rechthoekig venster met een zwarte omlijsting, die zowel op een kolom als op een tafelstandaard kan worden geplaatst.
  • Praktisch, lichtgewicht en staat binnen 5 minuten
  • Wordt geleverd in een set van 4 stuks, voorzien van 4 kolommen voor vrijstaande plaatsing en 4 tafelstandaards. Er hoeft dus niets aan het tafelblad gemonteerd te worden.
  • Afmetingen : Hoogte (totaal): 138 cm, Breedte (totaal): 140 cm, Hoogte scherm: 57 cm, Kolom: 11,5 x 11,5 cm, Voet: 55,5 x 55,5 cm
  • Klik hier om te bestellen.

Graag afstand houden

Kunnen uw medewerkers niet op een veilige manier werken? Geef ze wat meer ruimte en zichtbaarheid met dit bedrukte houd afstand hesje (KX217GEEL). Prijs per stuk: € 5,18. Informeer naar de volumekorting. Bestel hier.

Fight the virus 

Met het #FIGHTTHEVIRUS Signing Concept bieden wij een complete range aan producten die :

  • kunnen worden ingezet voor het beschermen van uw gasten, bezoekers en personeel. Op alle relevante kritische besmettingspunten biedt het concept oplossingen met slimme producten.
  • zorgen voor een eenduidige, onderscheidende communicatie van buiten tot binnen in uw pand.
  • kunnen worden ingezet in ieder segment, denk aan horeca, kantooromgeving, sportaccommodatie, school, en andere publieke plekken waar meerdere mensen bij elkaar komen.
  • zijn opgemaakt in de Fight the virus look and feel, maar ook kunnen worden opgemaakt met uw logo, afbeelding of tekst. Een concept op maat!

Klik hier voor een overzicht van alle producten in het concept. Fight the virus!!

Deel deze pagina
+