Blue Wave viert 20 jarig jubileum

Blogs -

Komende week staat voor medewerkers en opdrachtgevers van Blue Wave in het teken van haar 20 jarig bestaan. Gezamenlijk viert de leverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies haar verjaardag.

Expertise als basis voor succes
Als kleine, lokale speler startte Blue Wave 20 jaar geleden in Hengelo. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een landelijke speler die tevens actief in België en Duitsland. Ferry van Sluijters, directeur Blue Wave vanaf het eerste uur, ziet de medewerkers als drijvende kracht van het succes van de organisatie: ‘De expertise van onze medewerkers in combinatie met hun bevlogenheid en ambitie zorgt er voor dat opdrachtgevers keer op keer voor ons kiezen. Dat is een belangrijke voorwaarde voor ons succes en de groei die we blijven doormaken.’

Time to celebrate!
Het jubileum wordt afgetrapt op het hoofdkantoor in Zutphen met een feestelijk moment voor alle medewerkers. Vervolgens staan de opdrachtgevers een week lang centraal: ‘Onze opdrachtgevers spelen een belangrijke rol in ons succes, het is voor ons een logische keuze om hen hierbij te betrekken. Zo zijn er gedurende de hele week leuke aanbiedingen, traktaties en verrassen wij onze trouwste klanten’, aldus Ferry van Sluijters.

Blue Wave groeit door
Met de aansluiting van ASP en Dirksen onder de vlag van Facility Trade Group is er een nieuwe stap gemaakt in groeiambitie van Blue Wave, namelijk het creëren van een landelijk gepositioneerde groothandel met een regionale en specialistische aanwezigheid. Innovatieve oplossingen en de expertise van medewerkers vormen hierbij de basis voor een duurzame relatie met opdrachtgevers.

Deel deze pagina
+