Coronavirus? Bekijk hier uw totaaloplossingen per segment

Blogs -

Hoe zorgt u voor een veilige en gezonde omgeving voor studenten en medewerkers?

Het afgelopen jaar heeft ons dagelijks leven veranderd op een manier die we niet hadden kunnen voorzien. Nu moeten we ons nog meer focussen op hygiëne om een nog gezondere en veiligere omgeving voor iedereen te garanderen. De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het in acht nemen van de algemene hygiënemaatregelen. Deze maatregelen gelden niet alleen voor het coronavirus, maar ook voor alle virussen die griep en verkoudheid veroorzaken. U kunt het risico op besmetting wel beperken door het volgende:

  • Was uw handen vaak en op de juiste manier
  • Raak uw ogen, neus of mond niet aan met ongewassen handen.
  • Gebruik handdesinfectiegel als water en zeep niet beschikbaar zijn
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes (eenmalig gebruik)
  • Reis je naar getroffen gebieden? Vermijd dan vooral de vis-, vlees of pluimveemarkten, het aanraken van dieren.

Hoe kan COVID-19 zich verspreiden binnen uw onderwijsinstelling of kantoorgebouw?

Het COVID-19-virus kan zich verspreiden via de lucht, nauw persoonlijk contact en door besmette voorwerpen of oppervlakken aan te raken, en vervolgens uw ogen, neus of mond. Het volgen van de juiste handhygiëne- en social distancing-protocollen, extra reinigingsprocedures en doelgerichte desinfectieprocedures en het optimaliseren van de plaatsing van handdesinfectieproductdispensers kan de verspreiding van COVID-19 op het werk of op de campus of school voorkomen.

Waarborg de nieuwe hygiënenorm

Ontvang concrete richtlijnen om de juiste handhygiëne, oppervlaktereiniging en social distancing op school of op werk te promoten en uit te voeren om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. In de TORK toolkits delen we onze expertise om een hoog hygiëneniveau te garanderen door middel van goede handhygiëne en oppervlaktereiniging. Er staan ook aanbevelingen in over social distancing en hoe de overdracht van persoon tot persoon op de campus of op de werkplek kan worden verminderd. U vindt er concrete richtlijnen voor wanneer en hoe u uw handen moet wassen, wanneer en hoe u alle oppervlakken moet reinigen en desinfecteren, en hoe u handwasstations gevuld kunt houden met hygiëneproducten die gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk zijn

Wij zijn er om u te helpen – download de TORK toolkit hieronder

 

Producten ter voorkoming verspreiding coronavirus 

Alle artikelen om extra hygiëne maatregelen te treffen ter preventie en inperking van het coronavirus zijn in onze webshop gelabeld met het icoon ‘Stay healthy and act safe‘. Daardoor is het makkelijker om een overzicht van artikelen te krijgen die bijdragen aan extra hygiëne. Denk aan desinfectiemiddelen, handschoenen en zepen. Ga hier naar ons assortiment Stay Healthy and Act Safe.

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

Interesse? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina
+