Coronavirus – Stay healthy and act safe

De coronacrisis, een crisis die persoonlijk en zakelijk aan bijna niemand voorbij gaat. Veel van onze klanten hebben hun bedrijf tijdelijk moeten sluiten vanwege verregaande overheidsmaatregelen. Anderen kennen noodgedwongen een lagere productiviteit. Wij hopen voor iedereen dat de maatregelen binnenkort (nog meer) versoepeld worden en de deuren weer open kunnen. Als uw adviespartner informeren wij u graag over extra hygiëne maatregelen ter preventie en inperking van het coronavirus en over artikelen die specifiek tijdens deze coronacrisis goed bruikbaar zijn.

Totaaloplossingen per segment 

Als aanvulling op ons advies over extra hygiëne maatregelen en COVID-19 producten, bieden wij nu per sector een gedetailleerde COVID-19 totaaloplossing per ruimte, gebaseerd op de customer én employee journey. Wilt u ook een COVID-19 totaaladvies? Onze accountmanagers en experts staan voor u klaar om u te helpen.

 

Stay Healthy and Act Safe 

Alle artikelen om extra hygiëne maatregelen te treffen ter preventie en inperking van het coronavirus zijn in onze webshop gelabeld met het icoon ‘Stay healthy and act safe‘. Daardoor is het makkelijker om een overzicht van artikelen te krijgen die bijdragen aan extra hygiëne. Denk aan desinfectiemiddelen, handschoenen en zepen. Ga hier naar ons assortiment Stay Healthy and Act Safe.

 

Ongekend hoge kortingen op COVID producten 

Op een aantal producten die kunnen worden ingezet ter preventie van het coronavirus geven wij tot 30 maart 2021 hoge kortingen tot 70%. Bekijk de actieproducten HIER. Zolang de voorraad strekt!

 

RIVM adviseert handen drogen met papier 

Handhygiëne is essentieel om besmetting met ziekteverwekkende micro-organismen te beperken. Dat blijkt zeker sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus: het nummer één advies van het RIVM is handen wassen met zeep en drogen met papier. Wij hebben daarom voor u al onze handdroging oplossingen met papieren handdoeken en afvalbakken van Quartzline, Tork en CWS op een rijtje gezet. Voor elke gewenste uitstraling, van basic tot luxe, en voor elk budget, kunt u bij ons terecht, koop of bruikleen! Lees hier meer.

Bron : WEPA , CWS Nederland

Mobiele handdesinfectiezuil tilt hygiëne naar een hoger plan 

De vrijstaande representatieve zuilen kunt u eenvoudig overal plaatsen waar handdesinfectie belangrijk is. De desinfectiegel garandeert een hygiënische handdesinfectie en gelijktijdige verzorging van de handen dankzij dubbelfunctie. De desinfectiestations zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Handmatige of contactloze dispensersystemen. Robuust van cardboard of hout of juist een slank model van metaal of roestvrijstaal. Voor ieder interieur en behoefte hebben wij de oplossing voor een optimale handhygiëne. De zuilen zijn eenvoudig te installeren en zeer makkelijk in gebruik. Klik hier voor informatie en prijzen

Door de enorme vraag naar deze producten adviseren wij u om contact met ons op te nemen en te informeren naar de beschikbaarheid.

Persoonlijke zekerheid met de hygiënekit

Deze handige kit bevat de belangrijkste hygiënische hulpmiddelen ter preventie en bestrijding van ziektekiemen. Met de inhoud van deze hygiëne kit kunnen medewerkers op de werkvloer, bezoekers of gasten zelf zorgen voor extra zekerheid. Lees hier meer.

 

Hygiënesets op maat 
Wilt u graag uw eigen hygiëneset of desinfectiekit samenstellen? Dat snappen wij heel goed! Maak een keus uit onze selectie aan verpakkingen en hygiëneproducten die u graag in de set zou willen hebben. Lees hier meer of neem contact op.

 

Anderhalve meter afstand producten

De overheid roept alle sectoren op een plan te bedenken voor de 1,5 metereconomie. Zonder zo’n plan is het opengaan en opstarten van uw bedrijf ondenkbaar. Wij hebben een aantal relevante producten geselecteerd. Bekijk ze hier.

 

 

Handdesinfectie in een handomdraai op tafel of in het toilet 

Dit handige tafelmodel is snel en makkelijk te plaatsen in uw koffiehoek, toilet, buffet of op uw tafel in het restaurant. Robuust, hufterproof en eenvoudig bij te vullen. Deze dispenser voldoet aan hoge hygiëne standaards. Meer informatie.

 

 

Plasticvrije Takeaway assortiment

Speciaal voor horeca ondernemers die vanwege corona overstappen van eat-in naar takeaway en/of delivery hebben wij een selectie gemaakt van circa 50 economisch voordelige én duurzame takeaway artikelen van Duni. Met dit zeer complete to-go assortiment, bent u verzekert van excellent design, slim gebruiksgemak en moderne en duurzame materialen. Bekijk deze artikelen hier in onze webshop.

Desinfecteren door middel van sprayen 

 

Facility Trade Group heeft in samenwerking met Wagner en Tevan een kant en klaar concept voor u voor het desinfecteren van ruimten en oppervlakken. Met de verfspuiten van Wagner kunnen de meest voorkomende desinfectiemiddelen snel en makkelijk aangebracht worden op grote & complex te bereiken oppervlakken. Spuittechnologie maak een uitgebreide behandeling van oppervlakken met een desinfectiemiddel mogelijk. Hierdoor kan de aanwezigheid van bacteriëen, virussen en schimmels verminderd worden.  Meer info. 

Fight the virus Concept

Met het #FIGHTTHEVIRUS  Concept bieden wij een complete range aan producten die:

  • kunnen worden ingezet voor het beschermen van uw gasten, bezoekers en personeel. Op alle relevante kritische besmettingspunten biedt het concept oplossingen met slimme producten.
  • zorgen voor een eenduidige, onderscheidende communicatie van buiten tot binnen in uw pand.
  • kunnen worden ingezet in ieder segment, denk aan horeca, kantooromgeving, sportaccommodatie, school, en andere publieke plekken waar meerdere mensen bij elkaar komen.
  • zijn opgemaakt in de Fight the virus look and feel, maar ook kunnen worden opgemaakt met uw logo, afbeelding of tekst. Een concept op maat!

Klik hier voor een overzicht van alle producten in het concept. Fight the virus!!

Extra hygiëne door non-touch apparaten in uw toilet

Hygiëne is een verzamelnaam voor alle handelingen die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk in aanraking komt met ziekteverwekkers. Contactloze dispensers zijn uitermate geschikt om besmettingen via dispensers op het toilet te voorkomen. De CWS SmartWash is een innovatieve mengkraan en zorgt voor de perfecte mix van water, zeep en lucht. De Non touch sensor in de kraan voorkomt aanraking van oppervlakken en daarmee ziektekiemen. Meer informatie.

Deel deze pagina
+