Dirksen levert hogedruktrailer aan Fibrwrap

Blogs -

Fibrwrap uit Steenwijk is een organisatie gespecialiseerd in het renoveren en conserveren van gebouwen, industriële inrichtingen, pijpleidingnetwerken, verkeersinfrastructuur, historische monumenten, waterwerken en projecten waarbij explosie-effecten verminderd moeten worden.

Voor de reinigingswerkzaamheden van verschillende objecten won Fibrwrap advies in bij Dirksen BV. Samen werd gezocht naar de ultieme oplossing voor de werkwijze van Fibrwrap.
Deze is gevonden in een maatwerk hogedruktrailer, speciaal gebouwd naar de wensen van Fibrwrap. Als basis is gekozen voor de uiterst betrouwbare en multifunctioneel inzetbare Dynajet 500MG hogedruktrolley. Deze is opgebouwd op een tandemas trailer waarmee 1000 liter water vervoerd kan worden. Tevens werd de hogedruktrailer voorzien van een RVS haspel met 100 meter hogedrukslang en een filtratiepakket voor het gebruik van vervuild water.

In combinatie met de bijgeleverde accessoires is Fibrwrap nu in staat al haar reinigingsvraagstukken in te vullen. Er is een speciale rioolput reiniger aan te sluiten op de Dynajet 500MG om snel en eenvoudig putten te kunnen reinigen. Ook is de Dynajet zandstraalset een mooie toevoeging voor zwaar vervuilde oppervlakken.

Dirksen wenst Fibrwrap veel succes en werkplezier met haar nieuwe Dynajet hogedruktrailer!

Deel deze pagina
+