Easy Pro Mop

Actueel -

Ontdek de Easy Pro Mop

Deze kleine, compacte schrobzuigmachine is ideaal voor kleine ruimten waar snel en effectief gereinigd moet w orden. Zeer wendbaar en eenvoudig in gebruik reinigt de Easy Pro Mop alle harde, waterbestendige vloeren.

Compact en sterk

De Easy Pro Mop is compact en laat zich gemakkelijk vervoeren, zelfs in kleinere vervoersmiddelen zoals een personenauto. Het RVS stalen chassis met een werkbreedte van 410 mm zorgt voor een smalle maar sterke basis. Dankzij zijn kogelgewricht is het eenvoudig om onder obstakels zoals meubilair en werkbanken te reinigen.

De schoonwatertank van 3 liter gecombineerd met zijn waterbesparende ‘eco’ functie zorgt ervoor dat de Easy pro Mop een oppervlakte van ca. 100 m2 kan reinigen. De 13 Ah lithium-ion batterij van 36 volt is goed voor een werktijd van ca. 1 uur.

 

Multifunctioneel

Door het wisselen tussen borstels of padhouders is deze machine multifunctioneel inzetbaar en kan hij meer dan alleen schrobben en w ater opnemen. Dankzij de hefbare zuigmond kunt u eventueel de vloer eerst ‘inzetten’ om de eventuele chemie zijn werk te laten doen.

 

Deel deze pagina
+