EW MACHINE ACTIE NAJAAR 2019

Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan!

Pak je kans en profiteer van spectaculaire bodemprijzen en vele extra’s op de door ons geselecteerde TASKI machines. De EW Machine najaarsactie 2019 en bijbehorende nettoprijzen, zijn uitsluitend van toepassing op EW Facility Services. Deze actie is geldig tot 15 december 2019 a.s.

TASKI Ergodisc 165

Uiterst krachtige low-speed eenschijfsmachine met een werkbreedte van 43 cm en 165 rpm). De TASKI ergodisc 165 is geschikt voor de volgende toepassingen: Schrobben – (Top-)strippen – Opwrijven – Sprayreiniging – Shamponeren – Schuren  en Kristalliseren. Ergonomisch in gebruik. Download de brochure of bekijk de video voor meer informatie. Brutoprijs € 1.681,00. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine.

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Een low speed schijf

 

 

 

 

 

 

TASKI Ergodisc DUO

Krachtige eenschijfsmachine met 2 snelheden, 165 en 330 rpm. Werkbreedte : 43 cm. De TASKI ergodisc duo is geschikt voor de volgende toepassingen:- Schrobben – Strippen – Opwrijven – Sprayreinigen – Shamponeren – Schuren – Kristalliseren en Polijsten/Slijpen  Download de brochure of bekijk de video voor meer informatie. Brutoprijs € 2.447,00. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine.

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Twee schijven high- en lowspeed

 

 

 

 

 

TASKI Swingo 455 B BMS

De Taski Swingo 455 B BMS (7518367) is een schrobzuigmachine op batterijen. Voor kleine tot middelgrote ruimten. Door de compacte afmetingen is deze machine zeer breed inzetbaar en zeer geschikt voor het reiniging van harde vloeren. Deze machine is ideaal voor gebruik in kleine, druk bezette ruimten zoals winkels, keukens, scholen en ziekenhuizen. De machine een grote werkbreedte en een grote schoonwatertank. Geweldige schoonmaakresultaten worden behaald door het beproefde borstelsysteem. Dit systeem volgt de vloer perfect en behaalt een excellente vuilverwijdering. De nieuwe gepatenteerde V-vormige zuigmond zorgt voor ideale wateropname van de vloer. Dankzij het driewielssysteem van de zuigmond is het afstellen van de zuigmond niet meer nodig. Download de brochure of bekijk de video voor meer informatie. Brutoprijs € 5.581,53. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine.

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Twee onderhoudsvrije tractiebatterijen 12V, 50Ah (8505540)
  • Een borstel (8504750) of padhouder (7510829) naar keuze


 

 

 

 

 

Taski Swingo 755 B BMS

De Taski Swingo 755 B BMS ( 7516826) is een schrobzuigmachine voor kleine tot middelgrote ruimten. De TASKI swingo 755 is zeer eenvoudig te bedienen en levert maximale wendbaarheid voor gebruik in druk bezette ruimtes. De dubbele as maakt het mogelijk om letterlijk op de plaats te draaien en zo uitstekend te kunnen manoeuvreren. De tankinhoud van 40 liter water in combinatie met het gepatenteerde waterbesparingsysteem IntelliFlow verhoogt de productiviteit radicaal. Daarnaast wordt het aantal tijdrovende tankvulbeurten tijdens de reinigingstaak verminderd. Het gepatenteerde borstelsysteem volgt de structuur van de vloer en zorgt voor een vrijwel gelijke borsteldruk over de volle werkbreedte. Hiermee staat het systeem garant voor een uitstekende vuilopname. De nieuwe, eveneens gepatenteerde, V-vorm zuigmond heeft een perfecte wateropname. Door het gebruik van drie rollerwieltjes vindt de zuigmond altijd de juiste afstelling op de vloer en is het droogresultaat subliem. Download de brochure of bekijk de video voor meer informatie. Brutoprijs € 8.504,39. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine. 

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Twee onderhoudsvrije tractiebatterijen 12V, 76Ah (7520152)
  • Een borstel (8504750) of padhouder (7510829) naar keuze

 

 

 

 

 

Taski Swingo 1255B Power BMS

De Taski Swingo 1255B Power BMS (7516831) is een schrobzuigmachine op batterijen voorzien van wielaandrijving en waterbesparingstechnologie. Zeer geschikt voor middelgrote ruimten. Het gepatenteerde borstelsysteem volgt de structuur van de vloer en zorgt voor een vrijwel gelijke borsteldruk. Het gepatenteerde IntelliFlow-systeem garandeert altijd de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing op de vloer. Dit zorgt tevens voor een aanzienlijke besparing op het waterverbuik. In combinatie met de tankinhoud van 60 liter verhoogt het de productiviteit en vermindert dit het aantal tijdrovende tankvulbeurten tijdens de reinigingstaak. Het dubbele assysteem zorgt voor eenvoudige bediening en maakt comfortabel gebruik van de machine mogelijk. Het gebruik van duurzame materialen en kwaliteitsonderdelen met een lange levensduur verhogen de operationele inzetbaarheid van de machine. Daarmee kunnen de service- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden. Download de brochure voor meer informatie. Brutoprijs € 11.236,10. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine.

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Vier onderhoudsvrije tractiebatterijen 12V, 76Ah (7520152)
  • Twee borstels (7519395) of twee padhouders (7510634) naar keuze

TASKI swingo 2100µicro BMS EURO

De TASKI swingo 2100μicro is een innovatieve kleine opzitschrobzuigmachine die een compact design met onbetwiste prestaties en hoge flexibiliteit combineert. De TASKI swingo 2100μicro komt zelfs op plekken die niet eerder bereikbaar waren met een schrobzuigmachine. Deze machine biedt ongeëvenaarde prestaties door de unieke combinatie van snelheid, smalle werkbreedte, behendigheid en een grote watertank. Het innovatieve design biedt naadloze reiniging van grote en kleine gebieden met optimale reinigingsresultaten en lage totalcost of ownership. Download de brochure voor meer informatie. Brutoprijs € 15.036,00. Informeer naar uw speciale EW actieprijs na inruil van uw oude machine.

Nu gratis tijdens de najaarsactie:

  • Vier onderhoudsvrije tractiebatterijen 6V, 180Ah (7514962)
  • Twee borstels (7519395) of twee padhouders (7510634) naar keuze

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van één van bovenstaande acties, maar weet u niet wat voor u geschikt is óf wilt u meer weten over bepaalde producten? Neem contact op met de experts op deze pagina en zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina
+