Facility Trade Group op Schoonmaak Vakdagen 2018

Nieuws -

Op 25 en 26 september 2018 ontmoeten de professionals binnen de schoonmaakbranche elkaar in het Expo beursgebouw te Houten. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan professionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren. Als groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services gaan wij tijdens de vakdagen graag met u in gesprek op welke wijze we onze expertise kunnen inzetten om samen de beleving van uw eindgebruikers te verhogen.

Waarom onze stand bezoeken?

We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn en in te spelen op de ontwikkelingen en trends in de markt. Op onze stand tonen wij producten en diensten die een innovatieve oplossing beiden rondom belangrijke actuele thema’s Duurzaamheid, Hospitality, Flexibilisering en Internet of Things.
Daarnaast praten we u graag bij over onze concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machine- en belevingsconcepten.

Waar u ons tijdens de Vakdagen kunt vinden?

Wij zijn te vinden op stand 19, tegenover het demoplein. U bent van harte welkom!
Via onderstaande link is het mogelijk om u te registeren.
Registreer voor gratis toegang

Deel deze pagina
+