Hotel Groep Texel breidt samenwerking met Blue Wave uit

Blogs -

Sinds dit jaar verzorgt Blue Wave de sanitaire voorzieningen, reinigingssystemen en disposables voor Hotel Groep Texel. De groep, bestaande uit Hotel Greenside, Hotel de Lindeboom en het Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark, telt gezamenlijk 129 kamers en 42 bungalows.

Huidige samenwerking basis voor uitbreiding
Hotel Greenside is sinds 2006 opdrachtgever van Blue Wave. De samenwerking tussen beiden partijen geldt als basis voor de aansluiting van Hotel de Lindeboom en het Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark. ‘Blue Wave is al tien jaar onze leverancier voor sanitaire voorzieningen en reinigingssystemen, waarbij een goede communicatie het belangrijkste uitgangspunt is. In de hotelbranche moet je snel kunnen schakelen, daarom werken wij graag met een vast aanspreekpunt die de juiste expertise in huis heeft’, aldus Gerjan Hebers, Hotelmanager Greenside.

Uniforme werkwijze
Voor Hotel Groep Texel is een uniforme bestel- en werkwijze belangrijk. Op die manier wordt maximaal gebruik gemaakt van de schaalgrootte van de groep. Fleur Bracco Gartner – Kavelaars van het bedrijf CostFocus heeft Hotel Groep Texel begeleid bij de aanbesteding, wat resulteerde in een Economisch Meest Voordelige Inschrijving voor Blue Wave.

Foto
V.l.n.r.: Gerjan Hebers (Hotelmanager Greenside), Karin Berger, (Hotelmanager Greenside) Bouke Weber (General Manager Hotel Groep Texel) en Rob Lamers (Adviseur Blue Wave).

Deel deze pagina
+