Nieuwe samenwerking

Actueel -

Koninklijke Landmacht kiest voor Facility Trade Group

Vanaf volgende maand voorziet Facility Trade Group de Koninklijke Landmacht van industriële stofzuigers. De leverancier van onder andere reinigingssystemen en -machines levert in totaal 150 totaalpakketten voor locaties van defensie in binnen- en buitenland.

Specifieke eisen voor defensie

De Koninklijke Landmacht draagt bij aan vrijheid, veiligheid en welvaart in Nederland en daarbuiten. Om zich volledig te kunnen richten op deze werkzaamheden is het belangrijk dat facilitaire diensten en andere ondersteunende activiteiten zo efficiënt mogelijk zijn ingericht. Rutger Kerkdijk, Product Expert, over de meerwaarde die Facility Trade Group hierin levert: ‘‘Wat wij als organisatie kunnen bieden, gaat verder dan het leveren van kwalitatief goede producten. In het geval van de Koninklijke Landmacht ondersteunen wij bij de gehele implementatie, van inventarisatie tot gebruiksklare uitlevering. Zelfs voor eventueel gebruik in het buitenland op uitzending is het pakket zo ingericht dat de stofzuiger direct gebruikt kan worden.”

Lease mogelijkheden

Naast ontzorging op het gebied van levering, kan er bovendien gebruik worden gemaakt van een leaseconcept. Het aanschaffen van een groot aantal stofzuigers is vaak een behoorlijke investering. Met dit concept wordt een vast bedrag per maand betaald voor de stofzuiger, de stofzakken, NEN-keuringen en het onderhoud.

 

Deel deze pagina
+