Meet the Experts

Actueel -

Nationaal Toiletonderzoek 2017 van start

Jaarlijks organiseert Service Management het Nationaal Toiletonderzoek, waarbij middels een anonieme steekproef 150 openbare toiletten in Nederland worden getest. Facility Trade Group heeft zich als hoofdsponsor aan dit onderzoek verbonden.

Kick off

Tijdens de officiële kick off van het Nationaal Toiletonderzoek maakte het team van Service Management kennis met de Experts van Facility Trade Group. Aankomende twee weken zijn zij door heel Nederland te vinden om de steekproeven uit te voeren. We zijn erg benieuwd hoe het dit jaar met hygiëne in de Nederlandse openbare toiletten is gesteld. Na twee opeenvolgende jaren van stijging, is de hygiëne in openbare toiletten namelijk schrikbarend gedaald in 2016. Van de 150 onderzochte openbare toiletten bleek slechts 27 procent bacteriologisch schoon.

Volg onze Experts

Onze Experts Judith van der Lee, Rob Lamers, Edwin Stenekes en Mark van Zijtveld delen in oktober hun ervaringen via persoonlijke blogs. Daarin delen zij ervaringen van het onderzoek en geven tevens tips & tricks om de hygiëne in uw sanitair te verbeteren. De monsters van onze Experts worden onderzocht door een onafhankelijk onderzoekbureau. De resultaten hiervan verwachten wij in november.

Resultaten 2016

Deel deze pagina
+