De meewerkstage van Ismail

Blogs -

Bij Facility Trade Group werken gemiddeld 5 stagairs mee over verschillende afdelingen. We bieden mbo & hbo meewerkstages en afstudeerstages. Naast werken en leren vinden we het belangrijk dat er ook ruimte is voor Fun.

Hoe ziet een meewerkstage bij Facility Trade Group eruit?

Ismail Yildirim mbo student Bedrijfsadministratie aan het ROC Aventus vertelt over zijn gemiddelde stagedag op de afdeling Finance.

“Sinds september loop ik stage bij Facility Trade Group op de afdeling Finance (crediteurenbeheer).
Om 8.30 uur begint mijn stagedag met het doornemen van de crediteuren mailbox. Ik mocht zelf kiezen hoe laat ik begin met werken. Na het doornemen boek ik alle facturen in, die ingeboekt kunnen worden. Als dit klaar is, dan vraag ik altijd even wat ik verder nog kan doen. Want er is altijd wel wat te doen. Mijn dag eindigt meestal rond 16.30 uur. Soms houden we met z’n allen pauze beneden in de kantine. Met mooi weer maken we even een wandeling. En soms gaan we langs de McDonalds om even wat lekkers te halen.
Er is altijd genoeg tijd om aan mijn schoolopdrachten te werken. Ik heb geen speciale stageopdracht. Omdat ik meer een meeloopstage heb. Ik krijg ook een stagevergoeding en dat krijg je niet overal.

Ik vind het een top bedrijf, het is heel relaxed en flexibel.

Sfeer

De sfeer op kantoor is heerlijk. Jij als stagiair komt waarschijnlijk op mijn plek te zitten. Aan tafel bij 3 dames van de afdeling Finance. Een stukje verderop zitten nog 2 heren. Zij doen er alles aan om de sfeer op kantoor goed te houden. Met leuke weekendverhalen en levensverhalen vliegt de tijd zo voorbij. Soms is het ook wel stil op kantoor. Maar daarvoor hebben we natuurlijk de radio om naar te luisteren.
Ik vind het een topbedrijf, het is heel relaxed en flexibel. Zelf heb ik nooit problemen gehad en ik heb een goede band met iedereen. Ik raad het je aan!”.

Ook stage lopen bij Facility Trade Group?

Ben jij op zoek naar een stage waar je veel mag en kan leren? Wij zoeken regelmatig mbo & hbo stagiairs voor verschillende afdelingen. Zoals HR, Inkoop, Finance, Verkoop en Marketing & Communicatie.

 

Deel deze pagina
+