DEB

Deb

Al meer dan 70 jaar houdt Deb zich bezig met huidverzorgingsproducten. De Deb Group wil bedrijven en organisaties die het welzijn van hun medewerkers en klanten voorop stellen, de hand reiken met een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten. De producten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en openbare ruimten in de commerciële- en industriële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie. De producten zijn, naast zeer prettig in het gebruik, ook erg kostenefficiënt. Centraal in de specialistische oplossingen staan het beschermen, reinigen, desinfecteren en hertellen van de huid en handen.

Deb producten zijn ook milieubewust

Hygiëne is een belangrijk uitgangspunt voor Deb. Maar dat is niet de enige reden waarom Deb haar producten maakt. Zij wil namelijk ook bijdragen aan een beter milieu. Uit onderzoek door Deb is gebleken dat het waterverbruik met 16% afneemt als men gebruik maakt van Deb schuimzepen tijdens het handen wassen. Wanneer men droge handen met Dep zeep inzeept zelfs tot 45%. Schaft u Dep dispensers aan, dan heeft u dit snel terugverdiend. Deb erkent daarnaast dat investeren in milieubeheer en het streven naar het verbeteren van milieuprestaties gelijk opgaat met traditionele ondernemingsdoelstellingen.

Koop uw Dep huidverzorging bij Facility Trade Group

Uw Dep huidverzorgingsproducten koopt u bij Facility Trade Group. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies. Wij hebben dus alles wat ook maar te maken heeft met hygiëne. We zijn onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met onze specialistische kennis maakt dat opdrachtgevers altijd van de beste koop verzekert worden. Wilt u graag persoonlijk advies? Facility Trade Group geloven in persoonlijk contact. Wij vertalen onze kennis over branches, producten en beleving graag voor u naar een passend advies. Wij zorgen ervoor dat dit advies naadloos aansluit bij uw behoeften. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

blue-deb-logo

Deel deze pagina
+