Hoshizaki

De missie van Hoshizaki is het leveren van hoogwaardige, duurzame foodservice-apparatuur. De apparatuur dient te voldoen aan de eisen van professionele klanten en toepassingen. concurrerend geleverd en ondersteund door een toegewijde klantenservice.

Van ijsmachine in Japan tot wereldwijde onderneming

De Hoshizaki Electric Company werd opgericht door de heer Shigetoshi Sakamoto. Hij had een vooruitstrevende visie toen hij in 1947 het bedrijf in Nagoya, Japan, oprichtte.De heer Sakamoto erkende al in een vroeg stadium de noodzaak van investeringen in onderzoek en technologie. In 1959 trad zijn zoon Seishi in dienst van de onderneming. Samen werkten ze met technici aan een doorbraak. Dit was de uitvinding van de eerste ijsmachine in Japan in 1965. De reputatie van het in Japan opgebouwde reputatie groeide. Op het gebied van innovatie en consistente kwaliteit begonnen bedrijven uit de hele wereld om hun  producten te vragen. En Hoshizaki is met de expansie -eerst in Azië en Amerika en vervolgens Europa – uitgegroeid tot een echte wereldwijde onderneming die klanten in meer dan 100 landen bereikt.

Welke Hoshizaki producten koopt u bij Facility Trade Group?

Technologie voor ijsbereiding
Hoshizaki ijsmakers zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit. Elke ijscyclus geschiedt met drinkwater, waardoor alleen de hoogste kwaliteit ijs is gegarandeerd. Het ijs is herkenbaar aan de precieze vorm, helderheid en langzame oplossing.

Koeltechnologie
De Hoshizaki koelinstallaties zijn ontworpen voor optimale prestaties in veeleisende omgevingen; dat waarborgt uw gemoedsrust. Met een slim ontwerp van binnen- en buitenzijde bieden de Hoshizaki kasten en balies kwaliteitsvolle koeling voor uw verse producten.

Professionele Keukenoplossingen
Hoshizaki zet zich in om een uitstekend niveau van betrouwbaarheid en prestaties te bieden. Met een breed assortiment HACCP-gecertificeerde producten is Facility Trade Group in staat om zorgvuldig gefabriceerde apparatuur die hygiënisch veilig is in de voedings- en drankenindustrie te garanderen.

Ontdek Hoshizaki

Ben je benieuwd naar het Hoshizaki concept? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Bij Facility Trade Group is het gehele assortiment Hoshizaki scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Wilt u meer informatie over Hoshizaki of een van de andere A-merken die Facility Trade Group biedt? Neem dan contact op met de professionals van Facility Trade Group. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook geven zij graag een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Deel deze pagina
+