Initial

Initial zeepdispenser

Een gemakkelijke manier om zeep te verdelen is, volgens ons, een noodzaak voor iedere toiletomgeving. De initial dispenser maakt het mogelijk om op een makkelijke manier het handen wassen te promoten. Het belangrijkste kenmerk van de Initial zeepdispenser is dat de geïntegreerde antibacteriële technologie het verspreiden van ziektekiemen tegen gaat. Daarnaast is deze dispenser van Initial makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

De Initial dispensers hebben allen een compact en naadloos design. Als gevolg hiervan heeft de dispenser minder ruimtes waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. De Initial zeepdispenser is gesloten; diefstal en vandalisme wordt hierdoor voorkomen. Kiest u voor de Initial? Dan kiest u voor betrouwbaar en duurzaam.

Initial bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met hygiëne. Wij zijn een totaalleverancier vaan reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies. Wij zijn onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met onze specialistische kennis maakt dat we opdrachtgevers altijd van de beste koop kunnen verzekeren.

Wij streven er dan ook continue naar om de beste dienstverlener in de markt te zijn. We willen alle opdrachtgevers ontzorgen en een positieve bijdrage leveren aan de beleving van de eindgebruiken. Dit doen we met/door:

  • Vakkennis;
  • Innovatieve oplossingen;
  • Persoonlijk advies.

Facility Trade Group gelooft in persoonlijk contact. Wij vertalen onze kennis over branches, producten en beleving naar een passend advies. Wij zorgen ervoor dat dit advies naadloos aansluit bij de behoeften van de opdrachtgevers. Daarnaast lopen wij voorop in innovatie. Facility Trade Group biedt als enige in de markt concepten op basis van variabele bezetting.

Waarom Initial bij Facility Trade Group?

Vaak is de inkoop van sanitaire voorzieningen, reinigingssystemen en hotel supplies versnipperd. Dit leidt tot veel verschillende handelingen, facturen en uiteindelijk meer kosten. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Facility Trade Group is een optimale begeleiding bij het inkoopproces. Als totaalleverancier kunnen wij een gestandaardiseerd totaalpakket aanbieden. Een efficiënt proces waarbij Facility Trade Group u ontziet van overbodige handelingen en kosten. De focus komt dan te liggen op de primaire taken. Tot slot profiteert u ook van het inkoopvoordeel dat wij kunnen bieden door ons grote inkoopvolume.
initial logo

Deel deze pagina
+