Renova

Renova toiletpapier

Is uw bedrijf op zoek naar Renova toiletpapier? Bij Blue Wave heeft u een ruime keuze uit het assortiment van Renova. Renova is de aanbieder van toiletpapier. Wat het toiletpapier van Renova zo speciaal maakt is dat het wordt geleverd in allerlei kleuren. Dus wilt u uw klanten een unieke beleving bieden? Bestel dan Renova toiletpapier. Uw gasten zullen het bezoek aan de toilet niet gauw vergeten, wanneer het toiletpapier een vrolijke kleur heeft. Uw sanitaire voorzieningen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Ook voor zakdoekjes, tissues en keukenrol kunt u bij Blue Wave terecht. U kunt deze producten van Renova met elkaar laten matchen!

Renova producten

Renova is de aanbieder van toiletpapier en andere papieren producten. Vindt u wit toiletpapier ook zo saai en bent u toe aan iets nieuws? Dan zijn is het Renova toiletpapier iets voor u! Uw klanten zullen een unieke toiletbeleving hebben die zij niet snel vergeten. Ook de kleine dingen in uw bedrijf kunnen een positieve of negatieve indruk achterlaten. Met het Renova toiletpapier laat uw zeker een goede indruk achter. Het Renova toiletpapier heeft namelijk een felle en opvallende kleur. U kunt kiezen uit diverse kleuren: zwart, blauw, roze, groen, rood, geel, oranje, rood-wit-blauw, bruin en paars. Wist u dat u bij Blue Wave ook andere producten van Renova kan verkrijgen in alle bovenstaande kleuren? Blue Wave biedt:

  • Renova toiletpapier
  • Renova keukenpapier
  • Renova tissues
  • Renova servetten

Kies voor Renova

Het toilet van uw gasten zal nooit meer saai zijn met het Renova toiletpapier. Kies de kleuren van uw bedrijfslogo of wat het beste bij uw inrichting past. Naast de leuke en vrolijke kleuren is het Renova toiletpapier ook erg zacht en gebruiksvriendelijk.

Scherpe prijs

Bij Blue Wave is het gehele assortiment Renova toiletpapier scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Daarnaast krijgt u de producten van Renova geleverd in een mooie koker. Wilt u meer informatie over Renova of een van de andere A-merken die Blue Wave biedt? Neem dan contact op met de professionals van Blue Wave. Zij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook geven zij graag een vrijblijvend en onafhankelijk advies. Bestel direct in de webshop van Blue Wave!
renova logo

Deel deze pagina
+