Sealed Air Diversey Care

Diversey schoonmaak

Bent u op zoek naar Diversey schoonmaak artikelen? Facility Trade Group biedt een ruim assortiment schoonmaakproducten aan. Diversey is het moederbedrijf van o.a. Taski. Diversey heeft zich gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zo is Diversey toegespitst op gebouwen-onderhoud. Dit omvat alle schoonmaakproducten die Diversey levert. Deze zijn zeer effectief en duurzaam. Daarnaast is Diversey actief in de hotellerie en gezondheidzorg. Uw faciliteiten moeten een weerspiegeling zijn van uw uitstekende zorg. De hygiëne van uw sanitaire voorzieningen en keukens zijn het visitekaartje voor uw gasten. Tot slot bieden de merken van Diversey producten voor de food- en retailbrance. De Diversey producten zijn populair wereldwijd. Duizenden klanten vertrouwen al op de kracht van Diversey.

De kracht van Diversey

De Diversey schoonmaakartikelen dragen bij aan een betrouwbare uitstraling van uw organisatie.
De expertise van Diversey in diverse branches en de unieke geïntegreerde reiniging oplossingen helpen u tijd, middelen en geld te besparen. Hierdoor is uw organisatie in staat om effectiever te werk gaan. De slimme oplossingen van Diversey helpen u de prestaties van uw onderneming te optimaliseren, zodat u zich op uw core business kunt concentreren. Diversey biedt een breed assortiment van schoonmaakartikelen. Zo kunt u denken aan Diversey Dispensers en Diversey schoonmaakmiddelen.

Merken Diversey

Zoals al eerder is benoemd is Diversey het moederbedrijf van diverse merken. De merken hebben gemeen dat het schoonmaakmiddelen of –producten zijn. Alle producten zijn toepasbaar in diverse branches. Van scholen tot ziekenhuizen, met de Diversey schoonmaakartikelen bent u verzekerd van een goede hygiëne. De merken die Diversey in Europa aanbiedt zijn:

  • Pur-Eco
  • Taski
  • Soft Care
  • Clax

Facility Trade Group biedt met name een breed assortiment van Taski producten aan. Daarnaast biedt Diversey ook nog diverse consumentenmerken aan. Ook deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Facility Trade Group.

Facility Trade Group

De webshop van Facility Trade Group biedt een ruim assortiment van Diversey schoonmaak producten. Met name van het merk Taski kunt u veel producten vinden. Wilt u meer informatie over de Diversey schoonmaakartikelen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: +31(0)575 52 66 66. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Facility Trade Group. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat u de producten zelf kunt beleven. Dat is de uitstekende service van Facility Trade Group.
diversey

Deel deze pagina
+