Suma

Suma schoonmaakmiddel

Bekijk alle acties en aanbiedingen
Bent u op zoek naar de beste manier om de vloeren van uw restaurant, café, medische instelling of andere organisatie te reinigen? Hecht u grote waarde aan hygiëne en wilt u dat uw gasten en collega’s dat ook doen? De strengste eisen behaalt u door gebruik te maken van professionele hulpmiddelen, zoals een Taski schrobmachine.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke en specialistische totaalleverancier van reinigingssystemen, complete hygiëneconcepten en allerhande hotelbenodigdheden. Ons assortiment leveren wij voornamelijk aan grotere organisaties die wij ook adviseren over hygiëne en reiniging. Wij werken eraan om de beste dienstverlener te zijn. Hiervoor maken wij gebruik van de ASAP-methode: Assortiment, Service, Aanpak en Prijsstelling. Ook ons eigen Facility Trade & Service Center draagt hier aan bij. In ons center kunnen (potentiële) klanten onze concepten, producten en een combinatie van beiden ervaren. Zo leren zij én wij meer over de hygiënevragen binnen die specifieke organisatie.

Suma schoonmaakmiddel bestellen

Nadat organisaties klant zijn geworden, ontvangen zij van ons een unieke inlogcode. Met deze code krijgen zij toegang tot onze webshop en wordt het mogelijk bestellingen te plaatsen. Wij hebben gekozen voor deze wijze, omdat wij zo gerichter kunnen adviseren. Wij spreken (nieuwe) klanten alvorens zij een bestelling plaatsen en geven daar gericht over. Zo weet u zeker dat u het Suma schoonmaakmiddel bestelt dat het best bij uw vraag en situatie past. Een goed advies is van groot belang voor goede hygiëne.

Deel deze pagina
+