Taski

Taski Swingo

De Taski Swingo is voor iedere organisatie de oplossing als het om schoonmaken gaat! Taski biedt al ruim 50 jaar professionele schoonmaakproducten aan. De Taski schoonmaakmiddelen zijn hygiënisch en van een hoge kwaliteit. Door de jaren heen zijn de producten van Taski steeds innovatiever en slimmer geworden. De Taski Swingo is hier een goed voorbeeld van. De Taski Swingo is een van de populairste producten van Taski. Het is een schrobzuigmachine die werkt op batterijen. De Taski Swingo is compact van formaat waardoor het in kleine ruimten goed te gebruiken is. Door het verstelbare handvat kunt u makkijk onder tafels en langs muren schoonmaken. Daarnaast zorgt het uitgebreide borstelsystem voor een optimaal resultaat. De Taski Swingo is zeer robuust en duurzaam. U zult lange tijd plezier hebben van het gemak van de Taski Swingo. Bekijk de specificaties van de Taski Swingo in de webshop van Blue Wave.

Breed inzetbaar

Taski is al jaren lang een voorloper van schoonmaakproducten. In diverse branches worden de Taski schoonmaakmiddelen volop gebruikt. Met name de Taski schoonmaakmachine, ook wel de Taski Swingo genoemd, is razend populair. De Taski producten zijn inzetbaar in diverse branches:

  • Winkels
  • Restaurants
  • Scholen
  • Ziekenhuizen
  • Keukens

Ruim assortiment Taski

Blue Wave biedt een ruim assortiment Taski producten. U heeft een ruime keuze uit Taski schoonmaakmiddelen. Zo biedt Blue Wave meerdere typen Taski Swingo aan. Ieder type heeft specifieke kenmerken, eigenschappen en kwaliteiten. Bekijk snel het assortiment in de webshop en kies het type dat het best bij uw organisatie past. Wilt u liever handmatig schoonmaken? Geen probleem! Blue Wave biedt ook Taski schoonmaakmiddelen die u handmatig kunt gebruiken. Blue Wave biedt voor ieder wat wils.

Koop Taski producten

Bekijk direct de webshop van Blue Wave om de Taski producten te ontdekken. Blue Wave biedt het Taski assortiment tegen een scherpe prijs aan. Daarnaast heeft u bij Blue Wave een ruime keuze aan diverse artikelen voor uw organisatie. Ook voor merken als CWS, Tork en Diversey kunt u bij Blue Wave terecht. Tot slot staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Blue Wave hoog in het vaandel.

taski

Deel deze pagina
+