Tennant

Tennant schoonmaakmachines

Tennant is een van de toonaangevende fabrikanten van indoor en outdoor milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen. Sinds 1870 is Tennant toegewijd aan het creëren van een schonere en veiligere wereld. Tennant levert verscheidende schoonmaakmiddelen. Voor iedere situatie of ondergrond heeft Tennant een juiste machine; die wij graag in ons assortiment hebben. In de machines van Tennant zit de ec-H20™–technologie verwerkt. Dit activeert het water tot een doeltreffend reinigingsmiddel dat geld bespaart, de veiligheid verbetert en de impact op het milieu vermindert in vergelijking met andere schoonmaakmiddelen. Daarnaast bevatten de machines ook de FaST-schuimtechnologie. Deze technologie zorgt door het schuim voor het sneller drogen van de vloer.

De schoonmaakoplossingen van Tennant

De Tennant schrobzuigautomaten is een van de schoonmaakoplossingen in ons assortiment. Met de Tennant schrobzuigautomaten kunt u harde vloeren zoals parket, tegelvloeren en linoleum schoonmaken en onderhouden. Heeft u juist minder effen vloeren en wilt u deze goed schoon krijgen? Dan is de Tennant eenschijf machine de oplossing. Met de Tennant eenschijf machine kunt u deze vloeren schrobben, polijsten en of strippen. Ook voor het tapijt heeft Tennant de oplossing; de Tennant Tapijtreinigers. Hiermee reinigt u uw tapijt onwijs gemakkelijk en snel. Tot slot bevat ons assortiment ook andere schoonmaakoplossingen. Hierbij kunt u denken aan Tennant veegmachines en Tennant stofzuigers.

Tennant Company; de erkende marktleider

Tennant is een erkende marktleider op het gebied van productie-, ontwerp- en marketingoplossingen. Zij kan marktleider blijven omdat Tennant altijd bezig is met innoveren: “Gedreven door de behoeften van onze klanten, werken wij continue om betere manieren te creëren om vuil, stof en buildeeltjes te vernietigen en zo een gezondere wereld te creëren om in te leven, werken en spelen.” De reeks op water gebaseerde reinigingstechnologieën van Tennant definieert op vernieuwde wijze de manier waarop de wereld wordt schoongemaakt. Bovendien stelt Tennant de standaard voor duurzaam buiten reinigen door producten te creëren die emissies helpen te verwijderen en geluidsoverlast helpt te verminderen.

Koop uw Tennant schoonmaakoplossingen bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met hygiëne. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies. Wij zijn onafhankelijk van leveranciers en merken. Dit in combinatie met onze specialistische kennis maakt dat we opdrachtgevers altijd van de beste koop kunnen verzekeren. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan eens contact met ons op!

tennant logo

Deel deze pagina
+