Nationaal Toiletonderzoek 2018

Actueel -

Facility Trade Group opnieuw partner van Nationaal Toiletonderzoek

Jaarlijks organiseert Service Management het Nationaal Toiletonderzoek, waarbij middels een anonieme steekproef 150 openbare toiletten in Nederland worden getest. Bas Haagen, Algemeen Directeur “Als expert op het gebied van hygiëne verbinden wij ons voor het tweede jaar op rij aan dit initiatief. Het onderzoek sluit mooi aan op onze expertise. Met onze kennis over hygiëne en beleving in diverse branches kunnen wij een mooie bijdrage leveren”

Veel ruimte voor verbetering

Uit de resultaten van afgelopen jaren blijkt dat er veel ruimte is voor verbetering op het gebied van hygiëne. Hierin willen wij graag een voortrekkersrol vervullen. De steekproeven worden uitgevoerd door onze experts, waarbij zij hun bevindingen online zullen delen. De monsters worden vervolgens onderzocht door een onafhankelijk onderzoekbureau. De resultaten hiervan verwachten wij in november”, aldus Bas Haagen, Algemeen Directeur.

Uitslag 2017

De hygiëne op het openbaar toilet was in 2017 aanzienlijk verbeterd t.o.v. 2016. Dat bleek uit het 33ste jaarlijkse Nationaal Toiletonderzoek 2017. Van de onderzochte 150 toiletten bleek 39 procent schoon. In 2016 was dat nog 27 procent.

We zijn erg benieuwd hoe het in 2018 met de hygiëne in de Nederlandse openbare toiletten gesteld is. Binnenkort zijn onze experts te volgen met hun persoonlijke blogs!

Deel deze pagina
+