NIEUW: de reinigingstablet voor in uw schrobzuigmachine

Blogs -

Ontdek de NuTab van Numatic

Speciaal voor het machinaal reinigen van vloeren is er nu de NuTab van Numatic. Een unieke reinigingstablet voor efficiënt en schoon werken. De dosering en het gebruik is eenvoudig, duurzaam en voordelig. Bovendien bespaart de handige compacte opbergbox ook nog eens ruimte in uw opslag!

nutab-blue-wave

Werking NuTab

De NuTab is een reinigingstablet voor in het reservoir van een schrobzuigmachine. Eén tablet in een reservoir van 40 liter water draagt zorg voor het goed schoonmaken van alle alkalibestendige en waterdichte harde vloeren, zoals PVC, Linoleum, natuursteen en kunststof.

U heeft geen fles reinigingsmiddel of doseerunit meer nodig: de tablet gaat in het reservoir, wordt gevuld met water, de tablet lost in 10 minuten op en de machine is klaar voor gebruik. Ideaal toepasbaar in grote openbare ruimtes en andere grote vloeroppervlakken. Het aantal te gebruiken tabletten is afhankelijk van de grootte van het waterreservoir.

De NuTab draagt met het schone resultaat én een frisse geur bij aan een goede beleving van het schoonmaakonderhoud. Bent u nieuwsgierig naar de NuTab? Vraag het onze Adviseurs!

Deel deze pagina
+