Dirksen

Op 1 september 1987 begon Kees Dirksen samen met zijn echtgenote Geeske vanuit een garagepand in Aadorp een bedrijf in schoonmaakartikelen. De zaken gingen goed en het echtpaar verhuisde de firma na 5 jaar naar een bedrijfspand op het Almelose industrieterrein Bedrijvenpark Twente. Naarmate de tijd vorderde, werd ook de bedrijfsvoering omvangrijker.

Er werden medewerkers aangenomen, waaronder de huidige directeur Alex Postma, die in 1994 in dienst kwam. Samen wisten zij het bedrijf in zes jaar tijd een flinke boost te geven. Tijdens zijn klantbezoeken merkte Kees Dirksen dat ondernemers graag meerdere producten via één leverancier betrokken. Zo kwam er ook een bedrijfskledinglijn van Dirksen.

In 1999 werd Kees Dirksen ernstig ziek en overleed binnen 10 maanden aan longkanker. Besloten werd dat Alex het bedrijf voort zou zetten, samen met Wilna, de dochter van Kees en Geeske Dirksen.

Dirksen staat garant voor kwaliteit en service

Het familiebedrijf is in de ruim 25 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in schoonmaakartikelen en bedrijfskleding.  Dirksen biedt haar klanten meer dan alleen een goed product tegen een goede prijs. Het bedrijf staat voor fris, schoon, representatief en tot in de puntjes verzorgd. Daarmee is Dirksen hét adres voor organisaties die kiezen voor kwaliteit en een goed advies.

aansluiting Facility Trade Group

Op 1 januari 2016 heeft Dirksen schoonmaakartikelen en bedrijfskleding zich aangesloten bij de Facility Trade Group. Alex Postma, directeur/eigenaar van Dirksen, wordt vanaf dit moment mede aandeelhouder van Facility Trade Group en treedt toe tot het bestuur.

Vanaf januari 2017 gaat Dirksen bedrijfskleding verder onder haar eigen naam en gaan de overige bedrijfsactiviteiten verder onder de naam Facility Trade Group.

Deel deze pagina
+