Persoonlijke zekerheid met de hygiënekit

Hygiënekit Stay healthy and act safe

Deze handige kit bevat de belangrijkste hygiënische hulpmiddelen ter preventie en bestrijding van ziektekiemen. Met de inhoud van deze hygiënekit kunnen medewerkers op de werkvloer, bezoekers of gasten zelf zorgen voor extra zekerheid. Zo is het mogelijk om oppervlakken zoals een tafel of bureau naar eigen behoefte hygiënisch schoon te maken. Maar het is ook mogelijk om toetsenborden en andere hardware grondig te desinfecteren.

Desinfecteren en hydrateren
Voor het geval er even geen water en zeep beschikbaar is, ontbreekt uiteraard een desinfecterende handgel niet. Om de handen gehydrateerd en gezond te houden, is er tevens een beschermende en verzorgende handcrème op basis van natuurlijke bijenwas toegevoegd. Reinigingsdoekjes en latex handschoenen maken de set compleet.

Inhoud
Verfrissingsdoekje
Desinfecterende handgel 50ml
Handcrème 50ml
Desinfecterende oppervlakte spray 30ml
Reinigingsdoekjes Non-woven 2 stuks
Latex handschoenen 2 paar
In representatief en stevig etui

 

 

 

 

 

Meer weten over de hygiënekit? Neem dan contact op via info@ftgroup.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Bestel HIER uw hygiënekit

Zelf een hygiëneset samenstellen

Wilt u graag uw eigen hygiëneset of desinfectiekit samenstellen? Dat snappen wij heel goed! Maak een keus uit onze selectie aan verpakkingen en hygiëneproducten die u graag in de set zou willen hebben. Of het nu gaat om een desinfecterende handgel, verzorgende handcrème, mondkapjes of doekjes voor het reinigen van oppervlakken; aan u de keuze! Wilt u de set in uw eigen stijl of ontwerp? Ook dat is mogelijk. Voor 5 EURO heeft u al een goed gevulde set met relevante hygiëneproducten. Neem contact op met één van onze experts. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de hygiëneset op maat.

Enkele voorbeelden ter illustratie :

Deel deze pagina
+