Pimp your toilet gratis installatie en afvalbak

Actueel -

Hygiëne op het toilet is essentieel om besmetting met ziekteverwekkende micro-organismen te beperken. Dat blijkt maar weer sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus: het nummer één advies van het RIVM is om je handen te wassen met zeep en te drogen met papier. Om de hygiëne in de sanitaire ruimtes te verhogen hebben we samen met TORK de actie “PIMP YOUR TOILET” ontwikkeld. In deze actie profiteert u van een gratis installatie en gratis afvalbak(ken).

Voor wie?

Deze actie is interessant indien u op dit moment gebruik maakt van (jet)drogers. Daarnaast geeft deze actie de mogelijkheid om toiletten en dispensers die sterk verouderd zijn te voorzien van een spectaculaire update.

Lucht- en jetdrogers in Corona tijd
Heeft u een sanitaire ruimte waarin de handen gedroogd worden met een (jet)droger ?
Het RIVM adviseert en stimuleert om handen te drogen met papier.  Onderzoeken geven aan dat handdroging met papier hygiënischer is dan het gebruik van een (jet)droger.

Heeft u nog een verouderd toilet?
Indien u nog beschikt over een toilet met verouderde dispensers is dit een mooie gelegenheid om uw sanitaire ruimte te voorzien van een update waardoor de hygiënegraad wordt verhoogd. Het is nu het moment om met dit aanbod veel geld besparen.

Download hier meer informatie

 

Waar profiteert u van? 

Profiteer nu van het hygiënepakket en ontvang de installatie en uw afvalbakken gratis!

  • Het actie aanbod betreft uitsluitend onderstaande producten en is geldig t/m 31 december 2021
  • Het actie aanbod is geldig bij afname van minimaal 20 dispensers per locatie
  • De installatie is kosteloos en wordt door het expert team van TORK uitgevoerd
  • U ontvangt voor ieder afgenomen handdroog dispenser een afvalbak gratis
  • U tekent een bruikleenovereenkomst en verbindt zich om voor de betreffende dispensers uitsluitend de aangegeven verbruiksartikelen af te nemen
  • De minimale periode in de bruikleenovereenkomst is 36 maanden ingaande op de montagedatum

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met onze experts op deze pagina of mail naar info@ftgroup.nl. Bellen kan ook : 088 5054666

Deel deze pagina
+