Professionele stofzuiger

Bent u op zoek naar de beste manier om de vloeren van uw restaurant, café, medische instelling of andere organisatie te reinigen? Hecht u grote waarde aan hygiëne en wilt u dat uw gasten en collega’s dat ook doen? De strengste eisen behaalt u door gebruik te maken van professionele hulpmiddelen, zoals een stofzuiger.

Aanvullende producten

Wij bieden diverse professionele stofzuigers aan, variërend van een waterstofzuiger van 45 liter * tot een rugstofzuiger *. Om het effect van de stofzuiger te vergroten, de mate van hygiëne nog verder te verbeteren én ergonomisch te werk te kunnen gaan, bieden wij diverse aanvullende producten:

  • Stofzuigerbuis gebogen;
  • Stofzuigerslang;
  • Stofzuigerbuis enkel.

Over ons

Ons hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar wij bieden organisaties uit het gehele land een antwoord op hun individuele hygiënevraagstukken. Dat doen wij op de gebieden reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Facility Trade Group is continu aan het werk om voor u de beste dienstverlener te zijn. Hiervoor maken wij gebruik van de ASAP-methodiek: Assortiment, Service, Aanpak en Prijsstelling. Ook ons eigen Experience Center draagt hier aan bij. In dit center kunnen (potentiële) klanten onze concepten, producten en een combinatie ervaren. Feel the expertise zelf ervaren. Brengt u een bezoek aan ons Experience Center?

 

Direct bestellen

Wilt u direct een professionele stofzuiger bestellen bij Facility Trade Group? U plaatst bij ons een bestelling door gebruik te maken van de unieke inlogcode die u ontvangt na lid te zijn geworden. Ook is het mogelijk advies in te winnen bij één van onze experts of bij hem of haar een bezoek aan het Center in te plannen.

Deel deze pagina
+