Reinigingsmachine actie

Gratis NINILFISK reinigingsmachineLFISK stof-/waterzuiger bij een reinigingsmachine

Naast de hoge kortingen die Facility Trade Group u biedt bij eenschijfsmachines en schrobzuigmachines, treft u nu ook fikse kortingen in de NILFISK Blue line reinigingsmachines*. Bij aankoop van een reinigingsmachine uit de Machine Actieweken ontvangt u gratis de NILFISK AERO 21-01 PC ter waarde van €155,-. Deze actie loopt tot en met zaterdag 15 december 2018. Bekijk de Brochure Nilfisk najaarsvoordeelweken óf Nilfisk flyer Blue Line actie najaar18 Druk voor meer informatie over de actieproducten.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. KIJK HIER VOOR ONZE LOPENDE ACTIES.

*Deze actie is geldig op alle Nilfisk Blue line machines met een minimale actieprijs van €1000,-.

Nilfisk Aero 21-01NILFISK AERO 21-01 PC

De Nilfisk AERO nat- en droogzuiger voor kleinere klussen voor professioneel gebruik. Het Push&Clean filterreinigingssysteem biedt hoge zuigprestaties en maakt het mogelijk om de filtercassette snel en eenvoudig te reinigen. De Nilfisk AERO 21-01 PC is compact en makkelijk te gebruiken. Ideaal te gebruiken in combinatie met andere reinigingsmachines.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een NILFISK Blue line reinigingsmachine met gratis stof-/waterzuiger, maar weet u niet welk model geschikt is? Door contact op te nemen met één van onze business experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+