Reinigingsmachine actie

Gratis NINILFISK reinigingsmachineLFISK stof-/waterzuiger bij een reinigingsmachine

Naast de hoge kortingen die Facility Trade Group u biedt bij eenschijfsmachines en schrobzuigmachines, treft u nu ook fikse kortingen in de NILFISK Blue line reinigingsmachines*. Bij aankoop van een reinigingsmachine uit de Machine Actieweken ontvangt u gratis de NILFISK AERO 21-01 PC ter waarde van €155,-. Deze actie loopt tot en met zaterdag 15 december 2018. Bekijk de Brochure Nilfisk najaarsvoordeelweken óf Nilfisk flyer Blue Line actie najaar18 Druk voor meer informatie over de actieproducten.

*Deze actie is geldig op alle Nilfisk Blue line machines met een minimale actieprijs van €1000,-.

Nilfisk Aero 21-01NILFISK AERO 21-01 PC

De Nilfisk AERO nat- en droogzuiger voor kleinere klussen voor professioneel gebruik. Het Push&Clean filterreinigingssysteem biedt hoge zuigprestaties en maakt het mogelijk om de filtercassette snel en eenvoudig te reinigen. De Nilfisk AERO 21-01 PC is compact en makkelijk te gebruiken. Ideaal te gebruiken in combinatie met andere reinigingsmachines.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een NILFISK Blue line reinigingsmachine met gratis stof-/waterzuiger, maar weet u niet welk model geschikt is? Door contact op te nemen met één van onze business experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+