Eerste robot voor Nilfisk

Nieuws -

Komend voorjaar introduceert Nilfisk haar eerste ‘robot’ schrobzuigmachine:de Liberty A50. De Nilfisk Liberty A50 is een eenvoudige en hoogst betrouwbare zelfwerkende schrobzuigmachine die zowel bemand als onbemand kan worden ingezet.

Gebruiksgemak en eenvoud

Bijzonder gecharmeerd zijn wij van het gebruiksgemak. Met slechts drie knoppen op het bedieningspaneel is minimale instructie voldoende om de Liberty A50 aan het werk te zetten. De Nilfisk Liberty A50 combineert state-of-the-art technologie met internetverbinding en geeft hiermee een nieuwe definitie aan productiviteit en ‘total cost of ownership’.

Horizonprogramma

De Nilfisk Liberty A50 is onderdeel van het Horizonprogramma van Nilfisk, waarmee zij de koers willen bepalen voor een langdurig strategisch programma van autonome en ‘connected’ reinigingsoplossingen.

Het Horizonprogramma is volgens Nilfisk meer dan een reeks reinigingsproducten of technologieën. Het is de eerste stap die aan de reinigingsindustrie als geheel een nieuwe dimensie geeft. Door de gebruiker grotere controle, meer flexibiliteit en betere resultaten te bieden, op een manier die erg eenvoudig is.

Benieuwd naar het de Nilfisk Liberty A50 en het Horizonprogramma? Neem contact op met onze Experts!

Deel deze pagina
+