ROC Mondriaan

Actueel -

ROC Mondriaan neemt schoonmaak in eigen beheer met expertise van Facility Trade Group

Vanaf vorige maand verzorgt Facility Trade Group de sanitaire voorzieningen en facilitaire producten voor ROC Mondriaan. De leverancier van onder andere reinigingssystemen en hygiënische voorzieningen is verantwoordelijk voor de inrichting van alle 17 de locaties en ondersteunt ROC Mondriaan bij de transitie naar een eigen facilitaire afdeling.

Transitie naar schoonmaak in eigen beheer

ROC Mondriaan levert een divers onderwijsaanbod aan Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO), Volwassen Onderwijs en bedrijfsopleidingen aan circa 17.000 studenten verspreid over 17 locaties in Zuid-Holland. ‘‘De grootste uitdaging voor ons als facilitaire afdeling is de transitie van externe schoonmaak naar schoonmaak in eigen beheer. Wij zoeken hierin een partner die ons ondersteunt in de kwaliteit van schoonmaak, een efficiënte inzet van onze eigen schoonmaakmedewerkers en een optimale beleving van onze leerlingen, medewerkers en bezoekers. Met Facility Trade Group hebben wij een partner met de juiste expertise gevonden en gaan wij deze transitie met vertrouwen tegemoet’’, aldus Jacqueline van der Plas, Facility Manager  ROC Mondriaan.

Duurzame oplossingen voor een groot publiek

Patrick Veldema, Manager Sales Facility Trade Group: ‘‘Een opdrachtgever als ROC Mondriaan heeft specifieke wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid en flexibiliteit. Het is mooi om te zien dat onze kennis en ervaring hier een positieve bijdrage aan levert. Op het gebied van duurzaamheid adviseren we niet alleen op productniveau maar kijken wij naar de gehele inrichting van de dienstverlening. Denk hierbij aan advies over schoonmaakmethoden, voorraadbeheer en introductie van duurzame, innovatieve concepten zoals het Lotus PRO schoonmaakconcept. En met een service locatie in de regio Den Haag en chauffeurs in eigen dienst kunnen wij altijd flexibel inspelen op de behoeften van ROC Mondriaan.’’

Foto

ROC Leidschenveen | Eén van 17 locaties van ROC Mondriaan

Deel deze pagina
+