Roltrapreiniger

Blogs -

In slechts 5 minuten een roltrap reinigen!

Het kan met dit nieuwe lichtgewicht, kostenbesparende systeem. Met deze roltrapreiniger kan één persoon in slechts vijf minuten een roltrap schoonmaken. De roltrap hoeft daarvoor niet gestopt te worden.

 

Waarom een roltrap reinigen?

De roltrap wordt in een gebouw het meest belast van alle oppervlaktes. Daarom is het logisch dat een roltrap een van de meest vervuilde oppervlakte is van een gebouw. Huidige reinigingsmethoden kosten veel tijd, bovendien vindt de reiniging vaak plaats buiten kantooruren en daardoor zijn de kosten van de reiniging hoog.  Met deze roltrapreiniger kunt u tijdens kantooruren eenvoudig , effectief, stil en snel een roltrap reinigen. De frequentie van de reiniging is afhankelijk van de intensiteit waarmee een roltrap wordt belast. In principe kan dit dagelijks. De meeste vloeren worden immers ook dagelijks gereinigd, dus waarom een roltrap niet?

Hoe werkt het systeem?

Het systeem maakt gebruik van zogenaamde cleaning pads die diep in de groeven en over de gehele breedte van een roltraptrede passen. De reinigingsvloeistof dien je vooraf toe te voegen aan de pad en tijdens de reiniging breekt dit het vuil en vet af en neemt tevens stof op. Tijdens de reiniging blijft de roltrap in beweging, de mop wordt op de bovenste trede geplaatst en de roltrap reinigt zichzelf.

Deel deze pagina
+