schoonmaakmaterialen

Kiest u de juiste schoonmaakmaterialen om uw kantoor, hotel of ander gebouw schoon te maken? Facility Trade Group biedt u diverse producten die dat gemakkelijker maken. In de webshop op deze pagina vindt u een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen. Meerdere producten, merken en voordelen die deze u geven.

Over ons

Facility Trade Group is een onafhankelijke en specialistische groothandel in reinigings- en schoonmaakproducten. De artikelen uit ons aanbod zijn bedoeld voor het schoonhouden van volledige reinigingssystemen, maken deel uit van hygiëneconcepten en zijn broodnodige hotelbenodigdheden. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Zutphen, bevinden onze klanten zich door het gehele land. Zij kiezen voor ons ruime aanbod aan producten van verschillende merken, waaronder:

  • CWS;
  • Diversey;
  • Renova

Streven naar hygiëne

Op plaatsen waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn, is de kans op besmetting aanwezig. Een besmetting zit in een klein hoekje en iets simpels als een nies of hoestbui ontstaat zo. Één van de gemakkelijkste manieren om die kans te verkleinen, is handzeep of een ander product bestellen bij Facility Trade Group.

Advies inwinnen

Door middel van advisering zijn wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst. Door contact met ons op te nemen, raakt u in gesprek met één van onze deskundige adviseurs. U bespreekt samen met hem of haar voor u relevante mogelijkheden voor hygiëne. Daarna bestelt u deze schoonmaakmiddelen in onze webshop.

Deel deze pagina
+