schoonmaakmaterialen

Kiest u de juiste schoonmaakmaterialen om uw kantoor, hotel, restaurant of ander gebouw schoon te maken? Facility Trade Group biedt u diverse producten die dat gemakkelijker maken. Wij hebben schoonmaakmaterialen geselecteerd die u gedurende een lange periode effectief kunt gebruiken. Kwaliteit en een scherpe prijs gaan bij ons hand in hand. Dit realiseren wij door een hechte samenwerking met meerdere merken, waaronder Vikan, Wecoline, Ecolab, Greenspeed en Diversey. Vrijwel alle schoonmaakmaterialen zijn onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Hiermee verzekeren wij u van de beste koop. In de webshop vindt u een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen en materialen.  Bekijk hier ons assortiment in de webshop.

Over ons

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. De artikelen uit ons aanbod zijn bedoeld voor het schoonhouden van volledige reinigingssystemen, maken deel uit van hygiëneconcepten of zijn broodnodige non-food horeca producten. Hoewel ons hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn, bevinden onze klanten en onze vestigingen zich door het gehele land. Zij kiezen voor ons ruime aanbod aan producten van verschillende merken.

Streven naar hygiëne

Op plaatsen waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn, is de kans op besmetting aanwezig. Een besmetting zit in een klein hoekje en iets simpels als een nies of hoestbui ontstaat zo. Eén van de gemakkelijkste manieren om die kans te verkleinen, is handzeep of een ander product bestellen bij Facility Trade Group.

Advies inwinnen

Door middel van advisering zijn wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst. Door contact met ons op te nemen, raakt u in gesprek met één van onze deskundige adviseurs. U bespreekt samen met hem of haar voor u relevante mogelijkheden voor hygiëne. Daarna bestelt u schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen in onze webshop.

Deel deze pagina
+