Actie éénschijfsmachines NILFISK en TASKI

Profiteer t/m 15 december 2018 van scherpe bodemprijzen op éénschijfsmachines van NILFISK en TASKI.

Eenschijfsmachines TASKI

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. KIJK HIER VOOR LOPENDE ACTIES

De kortingen bij de TASKI en NILFISK éénschijfsmachines kunnen oplopen tot maar liefst 40%! Zo betaalt u voor de uiterst krachtige TASKI ergodisc 165 nu geen €1.612,-(adviesprijs) maar slechts €1.020,- en voor de Nilfisk FM 400 Duospeed geen €1.890,-(adviesprijs) maar €1.194,-. Bent u benieuwd naar meer producten? Kijk dan snel op Brochure TASKI Machine Madness of Brochure Nilfisk najaarsvoordeelweken.

Bij aankoop van een eenschijfsmachine uit de actie ontvangt u exclusief, bij ons, 5 standaard vloerpads gratis! Deze pads zijn geschikt voor dagelijkse reinigingstaken en polijsten van polymeerlagen. Naast de éénschijfsmachine zijn de vloerpads ook toepasbaar op een schrobzuigmachine.

Nilfisk eenschijfsmachineEenschijfsmachines

Zowel TASKI als NILFISK bieden kwalitatief hoogwaardige éénschijfsmachines voor al het onderhoud van uw vloeren. De éénschijfsmachines kunt u gebruiken voor een breed scala aan schoonmaaktoepassingen. U kunt bijvoorbeeld uw vloer schrobben, polishen, strippen en boenen. Door daarbij gebruik te maken van bijvoorbeeld een vloerpad rood 17 inch zorgt dit altijd voor het gewenste resultaat.

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een TASKI of NILFISK éénschijfsmachine, maar weet u niet welk model geschikt is voor uw werkzaamheden? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+