TASKI NAJAARSACTIE 2019

Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan!

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. KLIK HIER VOOR ACTUELE ACTIES

Met de TASKI Machine Madness is voor u de kans schoon om een TASKI machine met een spectaculaire bodemprijs aan te schaffen: van schrobzuigmachines en waterzuigers tot stofzuigers. Grijp nu uw kans en profiteer van deze kortingen tot 15 december 2019. Bekijk het aanbod HIER.

Waarom TASKI?

  • Iedere gekochte TASKI machine bespaart u geld gedurende de levensduur van de machine in vergelijking met eenzelfde machine op de markt
  • TASKI machines bieden een hogere totale efficiency
  • De TASKI machines zijn ontworpen voor tijdsbesparing
  • Altijd de beste Total Cost of Ownership
  • Altijd het beste schoonmaak en droogresultaat door geavanceerde technologie en innovaties
  • Eenvoudig en gemakkelijk onderhoud, o.a. door de gele onderhoudspunten
  • Ergonomisch in gebruik

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers prettiger werken en productiever zijn als ze in een schone, opgeruimde omgeving werken. Vuil en viezigheid worden als irritant ervaren en verstoren de concentratie. Regelmatig opruimen draagt derhalve bij aan betere prestaties en meer tevreden personeel! Ook het schoonmaken is daarbij essentieel. Diversey TASKI levert al meer dan 65 jaar machines van stofzuigers tot robot schrobmachines. De TASKI schoonmaakmachines van Diversey zijn toonaangevend in de markt en staan bekend om hun betrouwbaarheid en topprestaties.

 

Gratis vloerpads bij aankoop van een TASKI éénschijfmachine

Bij aankoop van een éénschijfsmachine ontvangt u gratis een verpakking van 5 gewone vloerpads rood of groen (17 inch) met een waarde van € 51,30

 

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van één van bovenstaande acties, maar weet u niet wat voor u geschikt is óf wilt u meer weten over bepaalde producten? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+