Tork PeakServe®

Actueel -

Klaar voor het grote publiek met de Tork PeakServe®

Een nieuwe standaard voor vaak gebruikte dispensers, voor een superieure bezoekerservaring.

Vertrouw op Tork PeakServe ® in drukbezochte sanitaire ruimten!

Het grootste probleem waar uw bezoekers mee zitten? De sanitaire ruimten! Recent onderzoek van Tork* toont aan dat vuile en te drukke sanitaire ruimten het grootste probleem zijn bij drukbezochte locaties – meer dan geweld, lange rijen bij de ingang en druk verkeer naar en vanaf de locatie.

Bezoekers willen gewoon niet worden opgehouden in een sanitaire ruimte, laat staan in een vuile ruimte, en het evenement moeten missen. Toch blijkt in de praktijk dat meer dan 70% van de bezoekers wel eens een slechte ervaring met sanitaire ruimten heeft gehad. Twee van de vijf mensen die een slechte ervaring hebben gehad, klagen hierover tegen hun vrienden. Een kwart van de bezoekers vermijdt de sanitaire ruimten zelfs helemaal, waarvan een derde hiervoor beperkt wat hij eet en drinkt.

*Onderzoek onder 3.000 respondenten uit zes verschillende landen

Met het Tork PeakServe® Continue Handdoek Systeem bent u klaar voor de drukte

Alle voordelen op een rij:

 1. Gaat 35% langer mee dan elk ander product op de markt. Meer handdoeken, minder vaak vullen en een betere doorstroming
 2. Vul meer dan 2.000 handdoeken per keer bij
 3. Bedien meer dan 1.000 bezoekers tussen vulbeurten (op basis van gebruik van 2 handdoeken per bezoeker) Dit is 600 meer dan andere dispensers.
 4. 250% meer handdoeken in elke dispenser*
 5. Handdoeken gecomprimeerd met 50%. Met gecomprimeerde handdoeken krijgt u twee keer zoveel handdoeken (100% meer) per kubieke meter, zodat u opslagruimte bespaart en meer handdoeken kunt vervoeren op een schoonmaaktrolley*
 6. Tork PeakServe® halveert de tijd die nodig is voor vullen*
 7. Geeft de handdoeken één voor één uit
 8. Door snellere uitgifte worden bezoekers binnen 3 seconden geholpen – sneller dan met jetdrogers
 9. Verminder afval op de vloer met dispensers die meer dan 99% papiersnippervrij zijn
 10. FSC©-keurmerk
 11. Keurmerk voedselveiligheid van ISEGA

*Vergeleken met Tork Xpress® Multifold Hand Towel Universal vullingen en Tork Xpress® Multifold Hand Towel Dispenser 552000.

Hoe werkt het?

De nieuwe handdoeken zijn gecomprimeerd zodat er twee keer zoveel handdoeken in minder ruimte passen. Het systeem is doorlopend: de bundels haken aan elkaar en de handdoeken zijn verbonden zodat ze zonder onderbreking worden uitgegeven. Het resultaat is een nieuwe norm voor een soepele, continue handdoekenstroom en een dispenser die nog altijd slank is, maar toch 35% meer capaciteit heeft dan elk ander product op de markt..

Bekijk Brochure

 

Deel deze pagina
+