Universiteit Utrecht kiest voor duurzaamheid en innovaties van Blue Wave

Blogs -

Vanaf november verzorgt Blue Wave de sanitaire voorzieningen voor de Universiteit Utrecht. De leverancier van reinigingsmiddelen, hygiëneconcepten en hotel supplies is verantwoordelijk voor alle 84 gebouwen van de Universiteit.

Universiteit Utrecht stelt hoge eisen aan de manier waarop de facilitaire voorzieningen zijn ingericht. ‘De complexiteit van onze organisatie, 84 gebouwen verspreid over Utrecht, vraagt om een partner die meedenkt op het gebied van logistiek. Daarbij staan kwaliteit, duurzaamheid en innovativiteit voorop. Ons inziens sluit de dienstverlening van Blue Wave en de samenwerking hierop aan’, aldus Rob van Gerven, Contract- en Leveranciersmanager Universiteit Utrecht.

Innovatie als gemene deler
Dat Blue Wave en Universiteit Utrecht elkaar vooral wisten te vinden op het gebied van innovaties, verrast Patrick Veldema, Manager Sales & Marketing Blue Wave niet: ‘Wij zijn voortdurend bezig met de laatste facilitaire innovaties. Zo kunnen we onze opdrachtgevers voorzien van passende oplossingen. Universiteit Utrecht past als high traffic locatie perfect bij ons. Op deze manier laten we niet alleen onze logistieke expertise zien, maar ook onze kennis van innovaties zoals sensortechnologie en geurbeleving.’

Deel deze pagina
+