Uricover CWS

Actueel -

Een defecte urinoir komen we allemaal wel eens tegen. Vaak wordt dit probleem verholpen met behulp van een minder esthetische oplossing, zoals een vastgeplakte vuilniszak of een handgeschreven bordje met tekst. Wist u dat dit, qua toilethygiëne en beleving,  in top ergernissen staat van sanitaire ruimten? Met de Uricover is dit verleden tijd!

De CWS Uricover is een prima tijdelijke oplossing, die de uitstraling van de sanitaire ruimte op een praktische en hygiënische wijze continueert. Toepasbaar op (bijna) alle vormen urinoirs en leverbaar per verpakking van 5 stuks per folie of per doos van 50 folies.             

CWS Uricover met eigen logo

Er kan ook worden gekozen voor een persoonlijke versie. Bij een minimale afname van 1000 stuks wordt de CWS Uricover Individual voorzien van een bedrijfslogo en/of tekst.

Gebruik

Eenvoudig te plaatsen, de inkepingen aan de vier zijden fixeren de cover op het urinoir. Geen gekunstel met tape, lint, plakband of vuilniszakken. Het bacterie werende kunststof is bestendig tegen temperatuur en vochtigheid. Daarnaast is het materiaal milieuvriendelijk (polypropyleen), en volledig recyclebaar.

Deel deze pagina
+