Actie Uw vloer onze zorg!

Profiteer van de scherpe actieprijzen in de vloerenactie van Diversey en Taski

Een schone en stralende vloer draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid en uitstraling van een organisatie. Met meer dan 65 jaar ervaring heeft Taski voor elke vloer een passende schoonmaakoplossing. De bewezen methodes, concepten en producten van Taski en Diversey in combinatie met de expertise van Facility Trade Group, staan garant voor een goede oplossing en gedegen advies voor elke specifieke situatie. In de actie treft u een uitgebreid aanbod aan vloerwassen, strippers, sealers en reinigers.

Tot 26 april 2019 ontvangt u 20% extra korting op een groot deel van de Taski en Diversey vloeronderhoud en vloerreiniging producten.  Let op : een groot deel aan eenschijfmachines en waterzuigers zijn ook in de aanbieding. Bent u benieuwd naar de actieproducten? Kijk dan snel in onze WEBSHOP of download HIER het overzicht met actieproducten. Informeer naar uw speciale prijs. Facility Trade Group verzekert u altijd van de beste koop!

Vloeren Event

Op 24 mei a.s. organiseert Facility Trade Group in samenwerking met Diversey een kennisevent “Vloeronderhoud” waarin de onderwerpen Top- en Recoaten en het testen van producten centraal staan.

Wanneer : 24 mei 2019 9.00u – 12.30u
Waar : Facility Trade Group, Paramariboweg 77, Apeldoorn

U kunt zich aanmelden via de buttons aan de rechterkant op deze pagina of informeer bij uw accountmanager. Bellen mag natuurlijk ook : 088-505 4666 of email naar info@ftgroup.nl

Polymeerseizoen is aangebroken !

Lees hier meer over onze adviezen voor periodiek onderhoud op elastische vloeren.

Deel deze pagina
+