Vacature HR Adviseur (20-24uur)

Actueel -

Breng jij onze HR Expertise?

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen met een landelijke dekking, waarbij gewerkt wordt vanuit meerdere locaties in Nederland met een Hoofdkantoor in Apeldoorn. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert onze afnemers altijd van de beste koop.

Wij zijn op zoek naar een:

HR Adviseur (20-24 uur), Standplaats Apeldoorn

 

De functie?

De HR Adviseur geeft inhoud aan het HR beleid van Facility Trade Group en is tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van- en advisering over het HR beleid. De HR Adviseur adviseert en ondersteunt de Directie en management met betrekking tot personele aangelegenheden in de meest ruime zin van het woord, o.a. op het gebied van HR-beleid, arbeidsvoorwaarden, in- door- en uitstroom, ziekteverzuim, werving & selectie en opleidingen. Daarnaast is hij/zij eindverantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de personeels- en salarisadministratie. De standplaats van de HR Adviseur is het Hoofdkantoor in Apeldoorn; daarnaast zal hij/zij ook maandelijks vanuit de andere vestigingen werkzaam zijn.

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent in deze functie eindverantwoordelijk voor:

 • Het (pro-actief) adviseren en ondersteunen van Directie en Managementteam over de invulling van het HR-beleid.
 • Het vormgeven en uitvoeren van het HR beleid, waaronder o.a. werving- en selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken, bedrijfseigen regelingen, werkoverleg, opleidingen en ziekteverzuim.
 • Het adviseren over de operationele aanpak inzake werving & selectie, doorstroom, ontslag, en/of conflictsituaties, opleiding, ziekteverzuimbeleid en de veiligheid en kwaliteit van arbeidsomstandigheden.
 • Advisering inzake de interpretatie en toepassing van arbeidsvoorwaardelijke wetten en bedrijfseigen regelingen.
 • Het formuleren van managementadviezen over positie, functioneren en kwaliteitsontwikkeling van medewerkers.
 • Eindverantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie; uitvoering van een efficiënte administratie binnen de kaders van het vastgestelde organisatiebeleid, AVR en wet- en regelgeving.

Jouw profiel

Je bent een stabiele, stevige en flexibele adviseur met een dienstverlenende instelling. Je bent resultaatgericht en speelt vanuit de HR discipline in op (arbeidsrechtelijke) ontwikkelingen in de markt.

Je communiceert helder, zakelijk en overtuigend. Daarnaast weet je het vertrouwen van de managers en de medewerkers te winnen en heb je een goed inlevingsvermogen. Je bent besluitvaardig en in staat op verschillende situaties in te spelen en zelfstandig te opereren. Je bent initiatiefrijk en creatief in het vinden van oplossingen. Daarnaast ben je in staat naar eigen inzicht te handelen en beslissingen te nemen bij complexe vraagstukken en problemen.

In deze functie worden hoge eisen gesteld aan sociale vaardigheden. Met name overtuigingskracht en het snel kunnen vormen van een mening / advies zijn van belang. Verder vereist deze rol met name integriteit o.a. in verband met het inzicht in personele en strategische informatie en bij het omgaan met conflicten.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding Human Resources / Personeel & Arbeid
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van de cleaning- of facility branche of ervaring in een groothandel is een pré.
 • Rijbewijs B.

Wij bieden

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw opleiding en ervaring.
 • Een uitdagende baan in een dynamische en snel groeiende organisatie in een enthousiast team.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Solliciteer dan nu! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar hrm@ftgroup.nl t.a.v. Bas Haagen en wie weet kom jij ons team versterken.

We hebben begrip voor acquisitie, maar dat wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina
+