Vacature Stage Commercieel HBO Apeldoorn

Actueel -

HBO Meewerkstage Commercieel

Standplaats                Apeldoorn
Uren per week            24-40
Werk-/denkniveau      HBO
Wanneer                      vanaf februari 2023

Feel the expertise
Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert onze afnemers altijd van de beste koop.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met korte lijnen. We hebben een team van rond de 50 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. Daarnaast werken er nog gemiddeld 5 stagiairs mee. We zijn een ambitieus bedrijf waarin ondernemerschap en zelfstandigheid volledig tot zijn recht komen. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vinden het belangrijk dat er naast werken ook ruimte is voor Fun.

De stage in het kort

Verkoop is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Bij ons houd je je als stagiair bezig met een aantal uitdagende taken die ervoor zorgen dat het verkoopproces goed verloopt. Heb je suggesties om deze te verbeteren? Dan staan wij daar zeker voor open.

Waar je aan kan denken? Je hebt bijvoorbeeld contact met de klant over zijn/haar wensen en gaat op zoek naar een geschikte oplossing/alternatief. Verder: het verwerken van bestellingen, het verzorgen van orderbevestigingen, het in behandeling nemen en afhandelen van service en montageverzoeken en een correcte klachtenafhandeling. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit en is er ruimte om te werken aan een schoolopdracht.
Het is een meewerkstage; jouw werkdagen gaan alle kanten op, geen dag is hetzelfde. Wij zien stagiairs als volledig lid van ons team met eigen verantwoordelijkheden. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding op de werkplek waardoor jij je binnen de stage ontwikkelt.

Wie ben jij?

Allereerst ben je enthousiast, sociaal en communicatief vaardig: Hierdoor leg je makkelijk contact met collega’s en klanten. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, heb je doorzettingsvermogen en ben je resultaatgericht.

Verder:

  • Ben je 24 – 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Ben je beschikbaar vanaf februari 2023
  • Kun je goed met diverse computerprogramma’s werken. Wat je niet weet kunnen wij je leren;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je woonachtig in (de buurt van) Apeldoorn en/of ben je in het bezit van een auto;
  • Volg je een opleiding Commerciële Economie, Office Management, Facility Management of een vergelijkbare opleiding.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leerzame stageplaats binnen een leuk team, waarin jij belangrijke taken uitvoert en controleert;
  • Een bruto stagevergoeding van € 300,- o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • De nodige (ervaren) begeleiding tijdens je stage waarin we kijken naar wie jij bent;

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze stageplaats? Stuur dan een mail naar hrm@ftgroup.nl of neem contact op met de Marije Hijink via 088-5054666

Deel deze pagina
+