Vacature Stage Finance MBO

Actueel -

HBO Meewerkstage Finance

Standplaats                Apeldoorn
Uren per week            32-40
Werk-/denkniveau      MBO
Wanneer                      vanaf februari 2021

Wij zijn Facility Trade Group, een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiënische voorzieningen. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met korte lijnen. We hebben een team van rond de 50 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. Daarnaast werken er nog gemiddeld 5 stagiairs mee. We zijn een ambitieus bedrijf waarin ondernemerschap en zelfstandigheid volledig tot zijn recht komen. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vinden het belangrijk dat er naast werken ook ruimte is voor Fun.

De stage in het kort

De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de financiële administratie en zorgt voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen. Als stagiair werk je allround mee. Heb je suggesties om verbeteringen door te voeren? Dan staan wij daar zeker voor open.

Waar je aan kan denken? Debiteuren- en crediteurenadministratie, ondersteuning bij de voorbereiding van fiscale aangifte en het verwerken van financiële mutaties. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit en is er ruimte om te werken aan een schoolopdracht.
Het is een meewerkstage; jouw werkdagen gaan alle kanten op, geen dag is hetzelfde. Wij zien stagiairs als volledig lid van ons team met eigen verantwoordelijkheden. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding op de werkplek waardoor jij je binnen de stage ontwikkelt.

Wie ben jij?

Allereerst ben je enthousiast, sociaal en communicatief vaardig: Hierdoor leg je makkelijk contact met collega’s. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, heb je doorzettingsvermogen en ben je resultaatgericht.

Verder:

  • Ben je 32 – 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Kun je goed met diverse computerprogramma’s werken. Wat je niet weet kunnen wij je leren;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je woonachtig in (de buurt van) Apeldoorn en/of ben je in het bezit van een auto;
  • Volg je een opleiding in financieel economische richting, zoals Bedrijfsadministratie of Financieel Administratief Medewerker.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leerzame stageplaats binnen een leuk team, waarin jij belangrijke taken uitvoert en controleert;
  • Een stagevergoeding van € 300,– per maand, o.b.v. 40-urige werkweek.
  • De nodige (ervaren) begeleiding tijdens je stage waarin we kijken naar wie jij bent;

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze stageplaats? Stuur dan een mail naar hrm@ftgroup.nl of neem contact op met Gerhard Glastra via 088-5054666

Deel deze pagina
+