Vacature Stage Inkoop MBO

Actueel -

MBO Meewerkstage Inkoop

Standplaats                Apeldoorn
Uren per week            24-40
Werk-/denkniveau      MBO
Wanneer                      vanaf september 2022

Wij zijn Facility Trade Group, een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiënische voorzieningen. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met korte lijnen. We hebben een team van rond de 50 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. Daarnaast werken er nog gemiddeld 5 stagiairs mee. We zijn een ambitieus bedrijf waarin ondernemerschap en zelfstandigheid volledig tot zijn recht komen. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vinden het belangrijk dat er naast werken ook ruimte is voor Fun.

De stage in het kort

Inkoop is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Op de afdeling inkoop houd je je als stagiair bezig met een aantal uitdagende taken die ervoor zorgen dat het inkoopproces goed verloopt. Heb je suggesties om deze te verbeteren? Dan staan wij daar zeker voor open.

Waar je aan kan denken? Bestellingen plaatsen, levertijden opvragen, beheren van leveranciersbeoordelingen, contractbeheer en voorraadbeheer. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit en is er ruimte om te werken aan een schoolopdracht.
Het is een meewerkstage; jouw werkdagen gaan alle kanten op, geen dag is hetzelfde. Wij zien stagiairs als volledig lid van ons team met eigen verantwoordelijkheden. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding op de werkplek waardoor jij je binnen de stage ontwikkelt.

Wie ben jij?

Allereerst ben je enthousiast, sociaal en communicatief vaardig: Hierdoor leg je makkelijk contact met collega’s en leveranciers. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, heb je doorzettingsvermogen en ben je resultaatgericht.

Verder:

  • Ben je 24 – 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Kun je goed met diverse computerprogramma’s werken. Wat je niet weet kunnen wij je leren;
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je woonachtig in (de buurt van) Apeldoorn en/of ben je in het bezit van een auto;
  • Volg je een opleiding Commerciële Economie, Facility Management, Office Management, Administratief of een vergelijkbare studie.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leerzame stageplaats binnen een leuk team, waarin jij belangrijke taken uitvoert en controleert;
  • Een bruto stagevergoeding van € 200,- o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • De nodige (ervaren) begeleiding tijdens je stage waarin we kijken naar wie jij bent;

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze stageplaats? Stuur dan een mail naar hrm@ftgroup.nl of neem contact op met de heer Ferry van Sluijters via 088-5054666

Deel deze pagina
+