Vloerenactie Uw vloer onze zorg!

 

 

Profiteer van 15% extra korting

Het polymeerseizoen staat weer voor de deur. Profiteer van 15% extra korting op een groot aantal Taski en Ecolab producten!

Een schone en stralende vloer draagt sterk bij aan de aantrekkelijkheid en uitstraling van een organisatie. Taski en Ecolab hebben voor elke vloer een passende schoonmaakoplossing. De bewezen methodes, concepten en producten van deze specialisten in combinatie met de expertise van Facility Trade Group, staan garant voor een goede oplossing en gedegen advies voor elke specifieke situatie. In de vloerenactie treft u een uitgebreid aanbod aan vloerwassen, strippers, sealers en reinigers. Ga HIER direct naar ons aanbod in de webshop en bekijk ons actie aanbod van 15% korting.

Scherpe prijzen op de aanschaf van Taski machines!

Vanaf 1 mei tot 1 september 2020 ontvangt u extra korting op een groot deel van de Taski vloeronderhoud en vloerreiniging producten.  Let op : een groot deel aan eenschijfmachines en waterzuigers zijn ook in de aanbieding. Bent u benieuwd naar de actieproducten? Kijk dan snel in onze WEBSHOP of download HIER het overzicht met actieproducten. Informeer naar uw speciale prijs. Facility Trade Group verzekert u altijd van de beste koop!

Polymeerseizoen is aangebroken !

Lees hier meer over onze adviezen voor periodiek onderhoud op elastische vloeren.

Deel deze pagina
+