Waspak kiest Dirksen als partner

Actueel -

Het is dé uitkomst voor glazenwassers en gevelreigingers die met telescoopstelen werken: Het Waspak. Het zorgt voor tijdbesparing en helpt veelvoorkomende lichamelijke klachten te voorkomen/verminderen. Dirksen is met Waspak een samenwerkingsverband aangegaan om Het Waspak op de markt te brengen.

Het Waspak is ontwikkeld naar aanleiding van terugkerende problemen en belemmeringen uit de praktijk. Werken met Het Waspak zorgt voor een afname van de arbeidsinspanning. Het gewicht van het reinigingsmateriaal wordt gedeeltelijk gedragen door het Waspak, die het vervolgens verdeelt over heupen, armen, nek en schouders. Waspakket Om het compleet te maken, is er De Wasbril. De Wasbril zorgt door middel van een prisma dat je zicht naar boven hebt, terwijl je recht voor je kijkt. Dit voorkomt de bekende nekpijn na langdurig je hoofd in je nek te leggen. Het Waspak en De Wasbril vormen samen het complete Waspakket. Met het Waspakket kun je efficiënter werken terwijl de arbeidsinspanning afneemt. Het gevolg hiervan is dat lichamelijke klachten worden voorkomen/verminderd.

Uw voordelen

  • Snel en eenvoudig in gebruik;
  • Ruim 50% vermindering van de fysieke arbeidsbelasting;
  • Een ergonomisch verantwoord en goedgekeurd arbeidsmiddel;
  • Langer mogen doorwerken met de telescoopsteel;
  • Ook geschikt voor het werken met hogedrukreiniger;
  • Minder fysieke klachten en daardoor minder ziekteverzuim;
  • Maximaal 4 tot 6 uur per dag kunnen en mogen* werken met het telescoopsysteem;
  • Ergonomisch getest, CE gekeurd (katrol), ARBO verantwoord en goedgekeurd.

Meer informatie
Wilt u Het Waspak zelf ervaren? Tijdens de ISSA Interclean, welke plaatsvindt van 10 tot en met 13 mei 2016 in de RAI in Amsterdam, zal Dirksen het Waspak uitgebreid presenteren, inclusief demonstratie. U kunt via deze link een gratis ticket voor de ISSA Interclean aanvragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw adviseur of met Rutger Kerkdijk, onze productspecialist Reinigingsmachines. T: 0546 – 54 99 99 r.kerkdijk@dirksenbv.nl

Deel deze pagina
+