Whiz stofzuigcobot

De cobot Whiz is een autonome vloerreinigingsmachine voor professioneel gebruik. Nadat Whiz is geleerd welke route of ruimte gestofzuigd moet worden zal hij deze taak daarna autonoom en zelfstandig uitvoeren. Hierdoor hebben u en uw medewerkers meer tijd over voor belangrijkere taken.

Zelfrijdende software

De 32 kg machine wordt aangedreven door zelfrijdende software en een reeks sensoren van Brain Corp. De robot wordt geleverd met een handvat dat een mens gebruikt om hem de indeling van de ruimte te “leren” die moet worden schoongemaakt. Daarna kan hij de taak autonoom uitvoeren. De machine is uitgerust met een laser afstandsmeter, 3D-camera, botsingssensor en een batterij die de machine tot drie uur lang kan voeden. Wisselbatterijen voor continue doorwerken zijn als optie verkrijgbaar. Whiz is veilig en kan ook werken als er mensen aanwezig zijn.

Ontdek autonome reiniging 

Reserveer uw Whiz demonstratie. Hoe werkt het?

Wanneer u een Whiz demonstratie aanvraagt, nemen wij contact met u voor het maken van een afspraak.
STAP 1: Uw behoefte definiëren. Tijdens het gesprek stellen we vragen om uw huidige reinigingsoperatie en -proces te begrijpen, en te komen tot de juiste oplossing voor autonome reiniging.
STAP 2: Planning van het bezoek. We bepalen een ruimte en reserveren een tijdslot dat het beste werkt voor u (en uw team).
STAP 3: Zie de Whiz in actie! Wij nemen de Whiz mee naar uw locatie voor een live demonstratie.

Overtuig uzelf en bekijk de Whiz op film 

Deel deze pagina
+