WORLD CLEANUP DAY – NO TIME TO WASTE 2021

Actueel -

Op zaterdag 18 september 2021 is het weer zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon. Uiteraard steunen wij de actie om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu ligt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.

Directe bijdrage aan opruimen van het zwerfafval

Zwerfafval is één van de grootste oorzaken van de problemen met plastic in het milieu. Dit is een maatschappelijk probleem waarvoor bewustwording nodig is. Gelukkig komen er steeds vaker en meer vrijwilligers in actie voor een schonere omgeving. Wij zijn enthousiast over deze acties en ondersteunt de Cleanup Day van harte.  Met het gratis aanbieden van de NO TIME TO WASTE afvalzakken leveren wij samen met onze leverancier Paardekooper een directe bijdrage aan het voorkomen en opruimen van het zwerfafval. Daarnaast hopen we de bewustwording voor dit maatschappelijke probleem te vergroten. Meer info over World Cleanup Day tref je hier. 

NO TIME TO WASTE – Powersterko afvalzak

De zakken met formaat 110 x 70 cm zijn super stevig en maken deel uit van het Powersterko-assortiment. Deze nieuwe generatie afvalzakken wordt geproduceerd van afval uit Europa en combineert een lagere milieubelasting met optimale prestaties. De zakken zijn dus gemaakt van gebruikt plastic en hebben een leuke, sprekende bedrukking: NO TIME TO WASTE. Want het gaat om de boodschap die we mee willen geven.

Aanvragen gratis NO TIME TO WASTE zwerfafvalzakken

Doe jij mee World Cleanup Day of ga jij binnenkort starten met een opruimactie in jouw straat of op een voetbalveldje, speeltuin of het strand? Heb je ook interesse in een paar rollen van deze gerecyclede afvalzakken (maximaal 60 stuks per actie) voor een opruimactie van jouw vereniging of school? Laat het ons dan weten via de oranje button “Sample aanvragen” (zolang de voorraad strekt). Omdat we bekendheid en bewustwording voor dit probleem willen creëren, vinden we het erg leuk om een foto te ontvangen waarin te zien is dat de afvalzak “NO TIME TO WASTE” wordt gebruikt. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, gaan we vervolgens jouw foto delen op onze social media kanalen.

Deel deze pagina
+