Betaal je verbruik

Blogs -

De trend om te betalen voor wat je afneemt, zien we steeds meer toenemen. Parkeren per minuut is al helemaal ingeburgerd en ook in andere sectoren zien we dat mensen steeds vaker alleen willen betalen voor dat wat ze afnemen. In de Nederlandse vrijetijdssector is vorig jaar een app geïntroduceerd waarbij bezoekers alleen nog maar betalen voor de tijd dat ze bijvoorbeeld in een sauna, museum of pretpark zijn. Uitjes worden hierdoor aantrekkelijker en men is flexibel in de besteding van tijd en geld. Ook in de facilitaire branche is een toenemende vraag ontstaan naar dergelijke modellen waarbij de gebruiker of opdrachtgever puur en alleen betaalt voor wat hij gebruikt ‘as a service’.

Grip op je budget!
Een Pay per Use concept voorziet in de behoefte om organisaties volledig te ontzorgen voor een vaste prijs per gebruiker. Een eerlijk en transparant model, waarmee organisaties de mogelijkheid krijgen het gedachtengoed van de circulaire economie door te voeren in hun bedrijfsvoering. Het is dus niet zo gek dat facilitair managers enthousiast zijn over het Pay per Use principe. Met deze tool kan immers de toenemende behoefte naar volledige ontzorging, flexibilisering, zichtbare meerwaarde en kostenreductie succesvol worden ingevuld.

Hoe werkt dat voor uw sanitaire ruimtes?
Het Pay per User concept voor sanitaire ruimtes is in te zetten in diverse branches. Of u nu facilitair verantwoordelijk bent in een kantooromgeving, zorginstelling of school. Door samenwerking en een nauwkeurige begeleiding van het inkoopproces wordt u een kostenbesparing geboden, waarbij er periodiek uit eigen magazijn geleverd wordt. Indien u dat wenst, tot in uw werkkast. De supplies (o.a. toiletpapier en zeep) kiest u zelf en de kosten fluctueren mee met het aantal gebruikers. En er zijn geen investeringskosten in de voorraad van uw supplies, maar ook niet voor uw dispensers en de montage. Middels periodieke rapportages krijgt u optimaal inzicht in uw verbruik en kosten. Aan de hand van het aantal gebruikers wordt er op maandbasis gefactureerd; minder administratieve druk en wel zo overzichtelijk en transparant. Daarnaast is een jaarlijkse controle van de dispensers onderdeel van het concept. Nieuwsgierig ? Meer informatie treft hier

Deel deze pagina
+