Glasbewassing

Om glas optimaal te reinigen, is professioneel glasbewassing materiaal van essentieel belang. Hoogwaardig glasbewassing materiaal zorgt er niet alleen voor dat u de ramen gemakkelijk en ergonomisch kunt reinigen, maar de effectiviteit en optimalisatie ervan zijn ook duidelijk zichtbaar in het reinigingsresultaat. Professioneel glasbewassing materiaal garandeert dat er geen strepen achterblijven en dat zelfs kleine hoekjes of moeilijk bereikbare plekken grondig kunnen worden gereinigd. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan glasbewassing materiaal of lees hieronder verder voor meer informatie.

Glasbewassing materiaal van Facility Trade Group

In ons assortiment vindt u verschillende soorten glasbewassing materiaal, zoals bijvoorbeeld ramen inwassers en nog veel meer. Voor een helder overzicht, worden de verschillende producten verderop op deze pagina benoemd.

  • Raamwissers: In ons assortiment bieden wij diverse raamwissers aan, waaronder die van bekende merken zoals Exive, Vikan, en een uitgebreide selectie van het merk Unger. De raamwissers van Unger zijn speciaal ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals, wat resulteert in producten met focus op kwaliteit en efficiëntie. Ze beschikken over comfortabele handgrepen en hoogwaardige rubbers. Met deze raamwissers bent u verzekerd van een streeploos eindresultaat.
  • Inwassers: Onze ramen inwassers zijn ontworpen voor een uitstekende wateropname en reinigingskracht. Deze ramen inwassers zijn opnieuw afkomstig van merken zoals Exive en Unger, en omvatten inwashouders en inwashoezen in diverse afmetingen.
  • Telescopische glasbewassing: Voor het reinigen van glas op hoogte bieden wij diverse systemen aan die het proces veiliger en ergonomischer maken. In ons assortiment van het merk Unger vindt u verschillende onderdelen zoals stelen, handgrepen, borstels, adapters en nog veel meer die het reinigen op hoogte vereenvoudigen.
  • Telescoopstelen: Als onderdeel van ons assortiment voor telescopische glasbewassing bieden wij telescoopstelen aan. Dit maakt glasbewassing op hoogte aanzienlijk eenvoudiger en veiliger. Met deze stelen kunt u veilig werken tot een hoogte van ongeveer 10 meter zonder de noodzaak van een ladder. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. We hebben een breed scala aan stelen, waaronder die van het merk Unger, evenals andere bekende merken zoals Vileda, Taski, Numatic en meer.
  • Osmosesystemen: Om een streeploos resultaat te verzekeren, kunt u profiteren van het bijzonder reinigende vermogen van osmosewater. In dit geval zorgt het zuiveringssysteem ervoor dat er zo min mogelijk natuurlijke mineralen in het water aanwezig zijn, wat resulteert in een opdroging zonder vlekken.
  • Schrapers: Een essentieel onderdeel van glasbewassingsmateriaal zijn de schrapers, onmisbaar voor iedere glazenwasser. De schrapers van gerenommeerde merken zoals Unger en Vikan hebben een duurzaam en vlijmscherp design, ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers en lijmresten. Deze schrapers kunnen ook ingezet worden voor het verwijderen van grovere vervuiling zoals betonresten.
  • Binnenreiniging: Voor het wassen van glas in een binnenruimte bieden wij diverse materialen aan, waaronder de reinigingspads van Unger. Deze pads kunnen eenvoudig aan de Unger-stelen worden bevestigd, wat zorgt voor een optimaal scenario bij het reinigen van ramen aan de binnenkant.

Ons assortiment aan glasbewassing materiaal

In ons assortiment vindt u niet alleen een breed scala aan bekende merken, maar als onafhankelijke groothandel kunnen we ook producten van andere merken aanbieden. We streven ernaar om altijd de beste oplossing voor uw situatie te vinden door middel van op maat gemaakt advies. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de juiste producten krijgt die aansluiten bij uw behoeften.

Deel deze pagina
+